Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Be lehet állítani Facebook-on,...

Be lehet állítani Facebook-on, hogy más ne lássa, mihez mikor szóltam hozzá, és kinek lettem az ismerőse?

Figyelt kérdés

Tehát ezeket, és az efféle értesítéseket én ki tudom törölni az üzenőfalamról, de más attól még látja a saját kezdőlapján. Van erre valamilyen megoldás?

Köszönöm előre is!

2011. ápr. 23. 21:06
 1/3 anonim válasza:
az adatvédelmi beállításoknál próbáld.lehet olyat,hogy beállítod,hogy xy ne láthassa pl. a bejegyzéseidet.
2011. ápr. 23. 21:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Ott külön nem találtam ilyet. De ha a bejegyzéseimet tiltom le, akkor semmit nem lát, nem csak az ilyen "értesítéseket".

Köszönöm azért!

2011. ápr. 24. 20:30
 3/3 anonim válasza:
Hát engem is érdekelne a dolog, mert újabban a facebook mindent kitesz az üzenőfalra, amihez hozzászólok, vagy lájkolok. És hát néha megesik hogy unalmamban egy órán át blogolok, és minden hozzászólásom megosztja az ismerőseimmel. Volt már olyan hogy beszóltak, hogy álljak le azzal, hogy minden hülyeséget kirakok facebookra, pedig én nem is akarom ezeket kirakni. Hogy lehet beállítani, hogy az ismerőseim ezeket ne lássák?
2012. jún. 8. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!