Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy kell visszaállítani a...

Hogy kell visszaállítani a rendszert?

Figyelt kérdés
nagyon lassú a gépem lehet vírus miatt mert 0.1kb/sal tölt le mindent és vírusírtót sem tudok telepíteni mert 1 nap mire felteszi.....régen csináltam olyan hogy indításkor vagy valahol behozott egy naptárat és ott ráklikkeltem egy dátumra és ami akkor volt minden profgival eggyütt visszaállította..ezt hogy kell behozni???mert írtó lassú a gép és 3 napja semmi gond nem volt vele nem értem..
2011. ápr. 21. 23:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
asszem bootolás közben is be tudod
2011. ápr. 22. 00:00
 2/11 anonim válasza:
milyen op rendszer?xp nél vezérlőpult-->teljesítmény és karbantartás és ott baloldalon van olyan hogy rendszervisszaállítás,de ha vírusod van az sokat nem ér
2011. ápr. 22. 00:32
 3/11 A kérdező kommentje:
de 1xűen a telepítőt is alig hozza be ha vírust akarok írtani..nem mehettt tönkre semmi mert az újratelepítés még megy de más progik meg cuccok nagyon
2011. ápr. 22. 00:53
 4/11 A kérdező kommentje:
meg nem is jutottam el addig hogy leellenőrizzem mert lassú és alig teszi fel majd amx hnap amikor van rá időm mert több óra mire feltesz vmit....ha esetleg nem ívrus mi mehett tönkre és h lehet emgnézni?
2011. ápr. 22. 00:55
 5/11 anonim válasza:
RAM rendben van?
2011. ápr. 22. 00:58
 6/11 A kérdező kommentje:
nemtudom nem értek hozzá de sztem igen mert 3 nappal ezelőtt jó volt.....de most h van ez a visszaállítás mert nem hozza be azt a naptárat??bocs ha lassan írok de mire betölti:S
2011. ápr. 22. 01:02
 7/11 A kérdező kommentje:
na az már megvan de újratelepítettem a gépet és nem tudom így visszaállítani nem hiszem el hogy minden ellenem van
2011. ápr. 22. 01:06
 8/11 anonim válasza:
hát ha most raktad újra a gépet akkor tuti valami hardveres probléma van és gyanus hogy ram nézd meg a teljesítmény és karbantartás-->renszer-->általános ott mennyi ramot ír
2011. ápr. 22. 01:11
 9/11 A kérdező kommentje:

352mbot és annyi van az stimm a videokártyám 32es ez egy gyenge gép és régi

régen volt olyan baja ami végülis most is van de rendesen működött eddig, amikor bekapcsolom néha kattog kb fél percet és nem tudok fel le lépkedi hogy melyik windowst akarom mert ketté van osztva a vinyóm,így elkezd kattogni de utána kiválasztja magától mert ugye rámegy és utána futott rendesen minden

2011. ápr. 22. 01:20
 10/11 A kérdező kommentje:
a kettéosztást úgy értem hogy a 40 gigás vinyóból 20-20 és 2 windowsot tudok kiválasztani amikor bejelentkezek és mind a 2nél rossz,lassú a net a letöltés a telepítés stb....2 külön partición vannak.....
2011. ápr. 22. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!