Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom a wifimet jelszavazni?

Hogy tudom a wifimet jelszavazni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Régi jó kifelyezéssel élve RTFM! Szóval olvasd el a kézikönyved!
2011. ápr. 21. 20:36
 2/4 A kérdező kommentje:

na de ha nincs... ha nem tudsz segíteni ne fáraszd magad semmit mondó kommenttel.

Nem vagyok egy számítógép zseni ezért kértem segítséget, lehet nem is kapok választ, mert nem ilyen egyszerű, de egy próbát megér.

2011. ápr. 21. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:

ehez általában be kell lépni a routered menüébe amit általában úgy lehet megcsinálni hogy a böngésződbe beütöd hogy 192.168.1.1 vagy ha nem megy akkor néha a 192.168.2.1 et szokott lenni majdnem mindig a 2 közül valamik itt be kell írni egy jelszót (ne kérdezd meg hogy mi az)

na valahol itt lehet (ne kérdezd hol mert majdnem mindegyikbe máshol van)

2011. ápr. 21. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:

"na de ha nincs..."

De van! Google megtalálja neked. Mi is meg tudnánk keresni, sőt valakinek biztosan ott van a polcon is, de ha még a típusát sem árulod el úgy elég nehéz...

2011. ápr. 21. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!