Milyen böngészőt ajánlotok?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a legjobb webböngésző? Eddig a firofoxot, az iexplorert és az Operát próbáltam, de egyik se jött be igazán, ami a legjobban tetszett, az az opera volt, de amiota ez az uj verzio van fenn az is folyton lefagy:S mit ajánlotok?2011. ápr. 20. 14:41
1/6 legendavagyok01 válasza:
Lassan nem sok marad neked. :)
Safari, Google Chrome
Én egyébként a Firefoxot használom, és szinte semmi bajom vele.
2/6 anonim válasza:
szerintem az opera a legjobb. valami baj lehet nálad, mert nálam még egyszer sem fagyott le.
3/6 anonim válasza:
csak google chrome. nem zabál annyit mint a firefox.
nagyon-nagyon-nagyon ritkán fagy le (opera)
nem lassú mint az iexplorer.
a safarit meg nem windowsra találták ki.
védekezni pedig nem kell azzal hogy "juuj mindent megfog tudni rólam a google"...igyis ugyis tudnak rólad mindent (google.hu,gmail.....stb.)
+pozitívum, nem kell flash playert és pdf olvasót telepíteni külön, legalábbis ha a neten akarod megnézni az adott pdf-et.
4/6 anonim válasza:
5/6 kisvuk29 válasza:
Opera,Google Chrome,Mozilla,Avant,Chrome Plus,Maxthon3,SeaMonkey,TheWorld,Lunascape6,FlashPeak,ComodoDragon,IE(9),
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!