Értelmes torrent oldalakat írtok nekem?
Figyelt kérdés
Új Torentes oldalakat keresek, ahova kell meghívó(de csak ha tudtok küldeni) vagy ahol vannak feltételek, mert nem minden szutyok torrent oldalra szeretném feltőlteni a dolgaimat.Nem igazán szeretem ahova nem kell semi regisztráció se semmi mível hülyeségeket tőltenek fel. :)2011. ápr. 20. 11:45
1/9 A kérdező kommentje:
Most olyanokra gondolok mint az pl: Ncore
2011. ápr. 20. 11:48
2/9 anonim válasza:
Ezek közül válogathatsz.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
3/9 anonim válasza:
Transfer most szabad regisztráció is van
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszaitokat főleg neked utolsó,bár regisztrálva vagyok oda, de el is felejtettem az az oldalt. Szóval nagyon szépen köszönöm.
2011. ápr. 20. 12:13
6/9 anonim válasza:
ztrackerre tudok küldeni meghívót. ncore-ra meg senki sem fog ismeretlenül küldeni, sajnálom... és hiába jössz azzal, hogy te milyen becsületes vagy...
7/9 A kérdező kommentje:
Ncorém van. :) De a másikra küldhetsz. Nagyon megköszöném:)
2011. ápr. 20. 12:55
8/9 A kérdező kommentje:
Email: kispal93@freemail.hu
2011. ápr. 20. 12:56
9/9 anonim válasza:
Ha van ncored,akkor minek más gagyibb oldalak?
Szerintem ncore bőven jó,mellé egy beload... Ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!