Facebook-on ha megnézem valaki adatlapját, akkor az látja, tud róla?
Bizti?
Egy volt barátom képeit szeretném megnézni,20 éve volt..Már férjnél vagyok,Ő is nős,csak szeretném látni mennyit változott,hogy nézhet ki azóta...
Feltéve, ha rakott fel képeket :)
Nyugodtan nézd meg!
miért ne lehetne megnézni, ha látná?
De jó lenne ilyen funkció, úgy megnézném, hogy ki nézeget.
Én már nem használok myVIP-et de úgy tudom csak internet explorer 8al (meg gondolom az újabakkal, pl 9) működik a rejtve funkció.
Kérdező pont a múltkor olvastam erről, mert én sem voltam 100%ban biztos a dologban. A Facebookon NEM lehet megnézni, hogy ki látogatta az adatlapod és más sem tudja meg, ha megnézed a képeit vagy bármit. Viszont vigyázz, ne lájkold/tetszikeld mert akkor azt nyilván látja :))
Egyébként csak azért írtam, mert vannak alkalmazások amik azt ígérik megmutatják ki nézett meg. Ezek természetesen marhaságok és nem adnak valós eredményt. A facebook hivatalos közleményében is az állt, hogy ezek csak butaságok nem kell bedőlni nekik. Szóval, ha ilyet hallasz ne foglalkozz vele.
Ez kb. olyan, mint a tvben az sms-es. "Mennyire erős a kapcsolatotok, tudd meg most!" Aztán elküldi, hogy 40% és aki van olyan idióta emiatt szakít a párjával :D
Szóval aki kicsit is tudja hogyan működik a FB vagy már jártasabb a dologban az tudja, hogy ezek hatalmas butaságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!