Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért lassú az Opera böngészőm?

Miért lassú az Opera böngészőm?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hétig használtam gond nélkül. Most viszont látványosan lassan működik, a turbó is be van kapcsolva, de hiába. Firefoxnál és Chormenál nem tapasztalható ez a mértékű lassulás. A gépet is újra telepítettem és átmentettem az AppDat.-ból az opera beállításait. A betöltött oldalakon a képek erősen pixelesek is.Tapasztalt valaki ilyen problémát?
2011. ápr. 18. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csinált ilyeneket az opera, én uninstallal oldottam meg.
2011. ápr. 19. 00:23
 2/5 anonim ***** válasza:
A turbo miatt pixelesek a képek, és nekem lassabb volt vele, mint nélküle. Amúgy megoldás lehet: sütik törlése, felesleges kiegészítők nélkülözése, alapbeállításokkal jól kellene mennie.
2011. ápr. 20. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Takaritsál Ccleanerrel.

[link]

2011. ápr. 20. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lassú lehet azért, mert az Opera turbó be van kapcsolva. Ajánlom, hogy tedd az auotmatikus beállításra így akkor kapcsolja be ha ő is úgy érzi :)
2011. jún. 29. 19:38
 5/5 anonim válasza:
Sziasztok, nekem nem tudom miért, a facebook webes oldala Opera böngészőbe az asztali gépemen nagyon lassú, szinte használhatatlan. Tudni kell persze, hogy nagyon régi gépem van, kb 10 éve ugyanaz, nem lett fejlesztve semmi, az oprendszer is XP. Frissítettem, de így is lassú. Viszont a Chrome-al gyors a facebook. NEm értem, egyre több oldal van, ami operával úgy érzem, hogy nagyon sok memóriát vesz el, másikkal meg nem. Ilyen a totalcar oldala is. Érti valaki, vagy tudja, mi lehet a háttérben?
2015. okt. 6. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!