Melyik torrent oldalakon találok regi magyar rajzfilmet?
Szia!
Jobbat mondok. Nem is kell letöltened, csak elindítod online, és úgy nézed. Persze ha letölteni, menteni akarod asszem azt is lehet.
www.docler.hu
Van az oldalon sok mesefilm, és mozifilm is.
Nagyon klassz, olyan mint a youtube, csak vannak rajta teljes filmek is, ráadásul a legjava magyar szinkronnal.
Nekünk össze van kötve a számítógéppel a tv és így sem torrentezni, sem dvd-re írni nem kell. Jó móka.
Remélem segítettem.
Üdv.
Video downloadhelper nevű firefox kiegészítő.Ha dvd-re akarod írni,akkor át kell konvertálni flv-ből pl vob-ba.Ehhez jól jöhet a formatfactory(ingyenes)
De ez az oldal közel sem olyan,mintha torrenteznél.Sz@r a kép-és hangminőség,öreg a tartalom.
Nekem lejön a kép is meg a hang is video downloadhelperrel.Legalábbis most,amikor kipróbáltam egy videonál,akkor sikerült.Media Player Classic lejátssza,a legújabb K-lite kodec pack van a gépemen.VLC is lejátssza,annak saját külön kodecjei vannak,ahhoz külső kodec sem kell.
Itt olvashatsz róluk,ha a film/zene narancssárga gombra kattintasz:
video Downloderhelp linket elkulditek s mas linkeket is h konnyeb legyen
ahogy lattam bittorent el is lehet venni az ingyenprogramnal
"ahogy lattam bittorent el is lehet venni az ingyenprogramnal"
Ezt meg nem értem,mert se füle-se farka...
Azért,mert a Media Player Classic jobb lejátszó,mint a GOMPlayer...
Lehet,hogy csak ezért...
Megfelelő kodec packal nem nagyon van előtte akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!