Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vannak olyanok akik egyet...

Vannak olyanok akik egyet értenek ezzel az elvel?

Figyelt kérdés
A napiszar.com az full szellemileg fogyatékos és skizofrén gyerekek esetleg felnőttekből áll ugye ? Nekem ez a véleményem a normális emberek életét tönkre teszik 1-2 képpel ráad ha valaki ír nekük 1 levelet és könyörög hogy ne rakják ki akkor is ki rakják... Egyszerűen borzalmas... Csak az országot jellemzi az az oldal is hogy valójában milyenek is élnek ebbe a wc országba... Aki egyet ért velem segítsen be perelni őket ! Mert mind szánalmas beteg a kommentezők is az összes homo szexuális csöves... XD :D
2011. ápr. 17. 20:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

20:57

"valóban megkéne tanulniuk, hogy nem kéne ilyen képeket csinálniuk és főleg nem net-re feltenni..DE erre ott vannak a közösségi oldalak szerintem ott éppen ugyanolyan szégyen, és nevetség tárgya, mintha a napiszarra felteszik. "

A Napiszar egy gyűjtőhelye ezeknek. Nem mindenki bújja naphosszat a facebookot meg az Iwiwet, hogy ilyen képeket találjon, így ha ki akar röhögni valakit, stb, akkor oda megy. Ez az oldal lényege, a "legszebb öröm a káröröm" és az "aki hülye, az haljon meg" elvek egy szép ötvözetéből született. Ergo nem felesleges, mert kiszolgál egy közönséget. Erről a közönségről, meg a készítőkről meglehet mindenkinek a véleménye, ettől még vannak.

2011. ápr. 17. 21:23
 12/21 anonim válasza:
Szutyok az összes aki kikerül napiszarra!! nem véletlen!! hasznos a napiszar megmutatja a világnak milyen elfajzott egy undorító emberek élnek ebben az országban !!! akit kiraknak okkal van ott !!! égessék csak a szemetet !!! gondolom te is kint voltál, meg is érdemled !!!
2011. ápr. 17. 21:25
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem kerültem fel az oldalra és nem is írtam nekük levelet ! A kérdésem csak 1 puszta meg fogalmazás pár látott infóból... Ha logikusan gondolkodnátok akkor a szerkeztőség és a kommentezők élete és lelkileg milyen emberek lehetnek ??? Őszitnén komizzatok !
2011. ápr. 17. 21:25
 14/21 anonim válasza:
Ha logikusan gondolkozol elítéled az összes mocskot aki a napiszaron van !!! homokosok, emós gyökerek, undorító idióták... valakinek ki kell emelni a szennyett az országból !!! megmutatni mi az elítélendő !!! ha meg még véded is akik oda kerülnek... csak sajnálni tudlak...
2011. ápr. 17. 21:30
 15/21 anonim ***** válasza:
Lelkileg szerintem ugyanolyanok, mint mások, csak jobban kiborítja őket az emberi hülyeség (ami valóban határtalan :D), és ezellen egy ilyen oldallal küzdenek vagy kommentekkel "tüntetnek".
2011. ápr. 17. 21:31
 16/21 anonim ***** válasza:
Én szeretem a napiszaron böngészni az a sok szemetet, még sem érzem magam lelki nyomoréknak, és nem is szoktam kapni ilyen jellegű visszajelzéseket...
2011. ápr. 17. 21:33
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem azokról az emberekről beszélek sorry nem jól tettem fel a kérdést mert az ilyem emó meg ilyen köcsög félék tényleg meg érdemlik... itt az ártatlanokról van szó akik fel kerültek oda ok nélkül... és írkálnak leveleket nekik és ők azt is ki teszik ! itt arról van szó hogy az a szerkeztőség mind szívtelen csöves nyomorékokból áll !!!! és azok a komizók is akik ártatlanak emberekre írnak komit hogy így járt a köcsög meg stb.... itt az a tény...
2011. ápr. 17. 21:35
 18/21 anonim ***** válasza:
Mondj már egy példát, ki az, aki ok nélkül került fel. Tényleg csak azért kérdem, mert nem értem pontosan, kiket értesz ezalatt.
2011. ápr. 17. 21:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Ezek az oldalak a "szatírai" a közösségi oldalas csökevénynek (fb, iwiw, stb)
2011. ápr. 18. 00:58
 20/21 anonim ***** válasza:

A Fővárosi Bíróság véleménye:

[link]

[link]

A közösségi oldalakra feltett kép nem válik közkinccsé, a szabályzat nem értelmezhető így.

Ennyi a Fővárosi Bíróság véleményéről (egyébként tényleg nincs is semmi lemondó nyilatkozat a szabályzatban a napiszar felé, csak a szolgáltató mentesítése, ami a napszart nem menti fel, a képek meg elvileg még jogvédettnek is számítanak).

Most az eredeti kérdésre is válaszolok (vélemény):

Normálisan mindenki, aki hatalmat kap a kezébe, felelősséggel tartozik valakinek: a tanár az igazgatónak, a rendőr a főnöknek, és ezek a főnökök is felelősek a megfelelő minisztérium előtt, azok meg a politikusoknak, azokat pedig a választások során mérettetnek meg.

Ráadásul senki sem kap a kezébe KORLÁTLAN hatalmat. A rendőrség csak végrehajthat parancsokat, de nem bíráskodhat, és törvényt sem hozhat önállóan. A bíró csak ítélkezik, de a törvényt ő maga szintén nem hozhat. A politikus javasolhat törvényt, szavazhat, viszont ő maga nem hajtathatja végre azokat, és nem is bíráskodhat. Mindezek a dogok úgy-ahogy szét vannak választva.

Szerintem teljesen lényegtelen az, hogy "tehet"-e valaki róla, hogy kikerül a napiszarra, vagy sem, az oldal működése így is úgy is mindenképp megengedhetetlen. A napiszar ugyanis jogot formál arra, hogy jó és rossz között ő maga döntsön, és önhatalmúlag büntessen is, mindezt iparszerű méretekben teszi. Lényegében közhatalmi jogosítványokkal ruházza fel saját magát, ráadásul egyszerre gyakorol törvényalkotó, bírói és végrehajtó funkciókat. Ez önmagában is baj, ráadásul átvilágítatlan és elszámoltathatatlan szervezetről van szó, felelősség nélkül: senkinek nem tartozik számadással arról, hogy miképp is sáfárkodik azzal a közhatalommal, amit egyébként is önkényesen bitorol.

Egyes afrikai törzsi társadalmakban létezett valami hasonló, ún ,,titkos társaságok'', amelyek bíráskodni, ítélkezni, sőt, kivégezni is jogosultak voltak bárkit, titkos álarcos rajtaütések formájában. Ezeknek a titkos társaságoknak a tagjait senki nem ismerte (talán még maguk a tagok sem, ezt most nem tudom), és mindig álarcban jelentek meg, ugyanakkor lányegében rendőri, bírói feladatokat láttak le (adósságbehajtás).

Ezek a közhatalmi feladatokat ellátó titkos társaságok még ott törzsi keretek között sem működtek igazán jól (vallási fundamentalizmus beszűrődése), itt meg a mai tömegtársadalomban pedig végképp képtelenség lenne ilyesmi (már csak a társadalom méretéből adódóan is).

2011. máj. 6. 04:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!