Hogyan tudom megnézni facebookon, hogy kiket böktem meg?
Date
Apr 16, 2011 11:30 AM
Szia xy!
A közelmúltban valaki megváltoztatta a Facebookon a jelszavad. Biztonsági óvintézkedésként küldtük el ezt az értesítést az összes fiókodhoz rendelt címre.
Ha nem te változtattad meg a jelszavad, elképzelhető, hogy fiókod adathalász csalás áldozata lett.Kérjük, kövesd a linket, hogy újra birtokba vehesd a fiókodat:
Üdvözlettel:
A Facebook csapata
kaptam egy ilyen levelet,hogy valaki megváltoztatta a jelszavam facebookon, és félek, hogyha olyan volt, aki igazán ismer, akkor az tudta, hogy kiknek kellene levelet írni, megbökni, stb...amúgy tényleg megváltoztattam a jelszavam, most kb 1 órakor(azért, mert be tudtam lépni,de amikor a jelszót meg akartam változtatni a régi jelszót nem foadta el), de 11.30-kor még bőven aludtam...szóval biztos, hogy nem én voltam.hogyan tudnám megnézni,hogy kiket böktem meg?????:/
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!