Telefonon bluetooth-al netre kapcsolódni számítógépröl?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy van egy ijen USB-s bluetooht om ami a gépbe van és a telefonról valahogyan meglehet oldani hogy bluetoohton keresztül lehet e valahogy csatlakozni a netre telefonon ? (ami a gépbe van dugva arra a netre) Vagy egyátalán megolható-e ez ? párosítotam is meg minden hitelesító kulcs bla bla bla de nem tom hogyan kell! Bocs az értelmetlen fogalmazásomért ;)2011. ápr. 15. 21:12
1/5 anonim válasza:
nem lehetséges(bluetoohról)úgy lenne lehetséges ha van 1 routered és a telefonod tud wifi-hez kapcsolódni
2/5 A kérdező kommentje:
routerem van , de sajnos wifi nincs benne :'(
azért kössz
2011. ápr. 15. 21:29
3/5 A kérdező kommentje:
a telefonban nincs wifi*
2011. ápr. 15. 21:29
4/5 anonim válasza:
Szia! Igen, ha a mobiltelefont használod modemként, eze keresztül érheted el a netet! Ne feledd a kártyáról szedi le a pénzt!!! Jó, párosítás mindkét eszközön (azonos 5 számjegyű saját kóddal)PC-telefon, ezek után a számítógép feltelepíti az ide vonatkozó illesztőprogramokat! Ezek után a pc-n a vezérlőpulton (telefon és modem icon) csatlakozni kell a személyes hálózathoz, a varázslót követve készen is volnánk, kell, hogy működjön!!!
5/5 A kérdező kommentje:
várj , kicsit össze keveretem , tehát a párosítás meg volt , utána a telefont hogy tudom modemkénti használatra állitani ?
mert a vezérlőpultba a telefon és modem nél a helyzetemet kérte azt megadtam , de nem mükszik mert a szolgáltatótol akar netet amikor rá megyek (pénz az totál 0 van rajt ;))
2011. ápr. 16. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!