Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Omegle.hu-n hogy lehet camozni?

Omegle.hu-n hogy lehet camozni?

Figyelt kérdés
Omegle.hu-n hogy lehet camozni? Mert hiába dugom be a camot és rámegyek a Video-ra csak a sima chat nyílik meg, semmi kép...
2011. ápr. 11. 22:40
 1/6 anonim válasza:
Gondolom Vistád vagy Win7-ed van. Amikor indítod a böngészőt, az ikonján jobb klik, és Futtatás rendszergazdaként.
2011. ápr. 11. 23:13
 2/6 anonim válasza:
az omegle.com te hülye
2011. ápr. 12. 00:37
 3/6 A kérdező kommentje:
bocs:D de akkor is, azon hogy lehet kamozni?
2011. ápr. 12. 22:12
 4/6 anonim válasza:

Hát figyu!

Ha a webcamod normál, alapesetben is jól műxik, MSN-en vagy SkyPE alatt is jól fut, akkor nálam műxik. A főoldalon rámész a "video"-ra, utána, elindul az egész. Balra a chat, jobbra a videóablakok. Fent te, lent az ismeretlen. Ekkor a rendszer -- normál esetben -- felajánlja neked egy kis ablakban a két kamerakép előtti közös szakaszban, hogy "Camera and Microphone access? __Valami__.omegle.com is requesting access to your camera and microphone. If you click Allow, you may be recorded", ...tehát "az omega-rendszere engedélyt kér a kamerád és a mikrofonod engedélyezésére. Ha Allow-ot nyomsz, felvehetnek."

Ez az opció azonban csak akkor működik, ha fel van installaálva ill. aktualizálva az Adobe Flash Player-ed, mert ez a kis ablakocska annak a beállításai. Ha nincs Flash playered, akkor tölts egyet le sürgősen. Ha blokkoltatva van, akkor oldd fel a letilátst a beállításokban.

AZONBAN!

Nem ajánlom az oldalt abból a szempontból, hogy több mint a videohívások esetének több mint a felében vmiféle perverz férfi vagy meleg emberke ül, akik a nyaktól lefelé lévő testüket mutogatják, vagy úgy fekszenek, mintha kameraszexet akarnál. De az is elég gyakori, hogy szándékosan a farkukat látod, miközben verik/maszturbálnak, ami azért -- valljuk be -- egy férfi számára elég undorító. A legkiakasztóbb az volt, amikor egy tökronda, idétlen külsejű húsosabb, serdülő 12-14 év körüli tini srác az ágyban húzogatta a micsodáját... na én ott hagytam abba a kamerázást. Tökre ciki volt!

De a chaten is... minden 50-ből csak mindössze 1 beszélgetés jön össze, főleg akkor, ha arra az "asl"-zagyvaságra válaszolsz (Age, Sex, Location = Kor, Nem, Földrajzi fekvés). Akik ezt a hülyeséget szúrják be kapásból, azok tutira akarnak valamit tőled, de nem biztos, hogy azt amit te is!

Bevallom őszintén, én a te kérdésedet olvasván kaptam kedvet kipróbálni az oldalt, de pusztán csak beszélgetni szerettem volna, gyakorolni a nyelvet. Ezek meg -- baxxák meg -- csajozásra és pasizásra, esetleg chatszexre használják ezt az egészet, és ha nem vagy szimpi nekik pofáról, kapásból kiiXelnek, ahogyan fordítva is lehetőséged van erre.

2011. ápr. 13. 14:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Tudom, jah sajnos így van, beszélgetni normálisan nem lehet, de mindenesetre köszi a segítséget:)
2011. ápr. 13. 22:55
 6/6 anonim válasza:

főleg akkor, ha arra az "asl"-zagyvaságra válaszolsz (Age, Sex, Location = Kor, Nem, Földrajzi fekvés). Akik ezt a hülyeséget szúrják be kapásból, azok tutira akarnak valamit tőled, de nem biztos, hogy azt amit te is!

Ez hülyeseég h tutira akanak valamit tőled...

akármilyen angol chat oldalra mész fel minden privát beszélgetés így kezdődik ez tök általános ez nem azt jelenti h cam sexet v bármi ilyesmit akarnának tőled csak egyszerűen megakarják tudni ezt a 3 alapvető dolgot rólad...

2011. jún. 18. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!