Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha nem vagyok magyar allampolg...

Ha nem vagyok magyar allampolgar milyen lehetosegeim vannak hogy internetem legyen?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
akkor az épp tartózkodási országodban levő szolgáltatókkal fogod felvenni internet ügyben a kapcsolatot.
2011. ápr. 9. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Legyen magyarországon bejelentett lakhelyed. Legyen a birtokodban egy meghatalmazás, ha bérelt lakásban laksz.

Vagy ha ezekkel nem rendelkezel, menj be a Telenor-hoz vagy T-Mobile-hoz és rendelj egy mobilnetet.

2011. ápr. 9. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:

A kutya se foglalkozik vele honnan jöttél, ha fizetsz akkor kapsz szolgáltatást.

Nem kizárólag magyaroknak jár.

Személyazonosság igazolására alkalmas iratok kellenek a havidíjas vásárláshoz, és van olyan aminek előre kell fizetni a felhasználható díját, azt bárki megveheti mint egy kiló kenyeret, csak a pénztárnál fizetsz és kész.

Ezeket prepaid, dominó és ehhez hasonló nevekkel árulják.

Ha van részletesebb terved az igénybevétellel kapcsolatban, csak írd le, megpróbálunk segíteni.

Számít hogy otthon használnád kizárólag, vagy magaddal vinnéd pl laptop vagy telefon segítségével, ezek mind más megoldást igényelnek. Hosszabb időre gondoltál vagy csak átmeneti megoldást keresel? Gyors kapcsolat kell, vagy csak levelezésre használnád? (pl ha beszélgetni, és kamerával nézni a partnert már gyorsabb lell).

2011. ápr. 9. 14:02
 4/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!Bovebben annyit hogy mobilinternetre gondoltam mert viszem a laptopom,eset valami tippet hogy vodafonehoz vagy telenorhoz menjek,hol van a jobb opcio?
2011. ápr. 10. 10:14
 5/5 A kérdező kommentje:
es csak netbongeszesre hasznalnam + yahoo messenger, kamera nelkul
2011. ápr. 10. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!