Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Informatika órán a tanár...

Informatika órán a tanár letiltja a netet, hogy órán ne gépezzünk, és mondtam neki, hogy kapcsolja vissza, és azt mondta, hogy egy kis ügyességgel meglehetne oldani. De hogyan? :D

Figyelt kérdés

Nem egyesével tiltotta le a netet, hanem az ő gépéről. :DD

Hogy lehetne megcsinálni, hogy még is tudjak netezni? :D

Nagyot nézne ha visszacsinálnám... :DD

Előre is köszi. :DD

2011. ápr. 8. 14:58
1 2 3 4
 31/33 Pj0tr ***** válasza:

Ez még mindig téma? :) Nem tudod megcsinálni!

A megoldás:

1. Bemész egy mobil boltba és előfizetsz mobil netre (amihez kapsz egy sticket is)

2/a Ha nem vagy local admin a gépen akkor bebootolsz egy Live CD-t és belövöd a sticket

2/b Ha local admin vagy benyomod a sticket és next-> next-> next metódussal feltelepíted a rajta lévő cuccot

3. Megadod a felhasználónév/jelszó kombinációt amit a szolgáltató fehér alapon fekete betűkkel kinyomtatott neked a szerződésre és hipp-hopp van net.

2011. ápr. 26. 14:37
 32/33 A kérdező kommentje:

A válaszod semmire nem volt jó, de azért kössz...

Írtam, hogy mik a körülmények, és pénzt nyílván nem fogok kiadni érte.

Köszi, de nem kell többet írnod. 1-es.

2011. ápr. 28. 20:17
 33/33 anonim ***** válasza:
Szerintem simán proxit használ a gép. Azt firefoxba ki lehet szedni, és "jéé van net". Nálunk is proxival vannak letiltva a külső weblapok. De persze 1000 már variáció van. Nekünk a tanár régen a net-kábelt húzta ki sorba, ha lassan töltődtek a torrentjei. (ki is lett rúgva a tanár.)
2013. jan. 11. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!