Teszvesz vagy vatera?
Figyelt kérdés
Kinek melyik oldal jött be jobban és miért?2009. febr. 28. 15:39
1/13 anonim válasza:
ÉN még csak a teszveszről vásároltam,de nekem bejött.
2/13 anonim válasza:
Én mindkettőt használom, ha keresek valamit megnézem mind a kettőn és amelyik jobb ott licitálok. Egyikkel sem volt még gond
3/13 anonim válasza:
Teszvesz párti vagyok:) Sokkal könnyebb rajta eligazodni, mindig ott vásárolok, eddig minden a legnagyobb rendben ment:)
4/13 anonim válasza:
nekem a vatera jobban teszik...
5/13 anonim válasza:
Vatera- kevesebben vannak és olcsóbb
én is árulok sokmindent :)
6/13 anonim válasza:
Én még csak a Vaterán vásároltam, szerintem jól használható, egy kis odafigyeléssel, és az új rendszerrel biztonságos is (amennyire csak a neten vásárlás az lehet). Több mint két éve használom, még nem ért rossz tapasztalat.
7/13 anonim válasza:
Én a tesz-vesz en jobban eligazodok és csak pozitiv élményemim vannak róla.Vatera nekem nem annyira tetszik,de azért ott is vannak jó dolgok.
8/13 anonim válasza:
Mindkettőt használom. A vaterán viszont nem adok el, mert ahhoz teljes jogú felhaszálóvá kell válnom, amihez át kéne utalni bizonyos összeget (kb. 100 Ft), de nekem nincs bankkártyám.
9/13 anonim válasza:
Eladóként most már szerintem jobb a TeszVesz, mert a nyitólap kiemelés sokkal jobb, ugyanis a Vateránál lefelé kell görgetni az oldalt, hogy a nyitólapos kiemelések látszódjanak, TeszVesz-en pedig felül vannak, egyből az ember képébe ugranak. Meg is látszik az aukció látogatottságán.
10/13 anonim válasza:
Csodálom hogy a TeszVesz a preferáltabb. Ami jó benne, hogy csak 4%-ot vesz el, míg a Vatera 6-ot! Én éppen ezért a TeszVesz-el kezdtem, de se nem találtam csomó terméket, se nem tudtam eladni. Szerintem Vaterán többen vannak, jobban lehet eladni és venni is. Ma már csak azt használom, mert amíg Vaterán hetente elment valamim, addig TeszVesz-en hónapokig semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!