Miért nem nyitja meg a linket a gépem/ netem?
Figyelt kérdés
Amikor egy olyan linkre kattintok az interneten, ami új oldalra navigál, akkor azt az új oldalt nem tölti be, csak egy üres fehér lapot ad, és azt írja ki lehetőségnek, hogy keressek az előzmények között. De nincs ilyen előzményem. Például a Szabó Ervin Könyvtár katalógusában azt még ki tudom keresni, hogy megvan- e az a könyv, de azt nem tudom megnézni, hogy hol van, mi a száma, kölcsönözhető-e stb. (magyarul amikor a "mutat" feliratra kattintok, akkor csak az üres oldalt adja ki)2011. ápr. 6. 07:28
1/4 anonim válasza:
Ha belinkelnéd a problémás oldalt,akkor annyit megtennénk,hogy megnéznénk,és megmondóznánk neked ,hogy nálunk se,vagy a te gépeden van e a hiba.
2/4 A kérdező kommentje:
Szívesen belinkelem, de én tudom, hogy más gép megnyitja (barátnőmé, iskolai számítógépek. Tehát tuti h nálam kell vmit átállítani vagy nem is tudom. Nagybátyám szerint lassú a netem, azért nem nyitja meg. De nem arról van szó, hogy lassan nyitja meg, hanem h egyáltalán nem, nem is tölt, nem is próbálkozik. Egyébként nem ez az egyetlen oldal, hanem pl az operett színház képgalériáját sem tudom megnézni.
másolok linket:
[link] -> alul a kulissza cím alatt bármire kattints, nekem mindenre fehér lapot ad be
vagy
[link] -> itt pedig a "mutat"- ra kell kattintani, én egy fehér lapot kapok
2011. ápr. 6. 15:47
3/4 anonim válasza:
Tuti,hogy nem az a gond,hogy lassú a neted.
Milyen böngészővel van ez a gond ?
Próbáltad e másik böngészővel is ?
4/4 A kérdező kommentje:
Mozillám van, de az iskolai gépen is mozillával nyitottam meg. Más gépen minden böngésző megnyitja, csak az enyém nem. Valaki nem tudja megmondani, miért? Mit, hol kell beállítani ehhez?
2011. ápr. 8. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!