Facebook-on hogyan lehet beállítani hogy olyanok is tudják lájkolni a képem akik nem az ismerőseim?
Profilom >> Adatvédelmi beállítások >> Egyéni beállítások >> "Mások megosztásai" résznél >> "Hozzászólhat a bejegyzéseimhez" mellett lévő gombra katt >> És válaszd ki a "Mindenki"-t!
Igaz így nem csak Tetszikelni tudnak, hanem hozzászólni is és nem csak a képeidhez hanem mindenhez, továbbá mindenki látni fogja a képeket és bejegyzéseket a profil oldaladon!
Happy! :D
5 éve és 1 hónapja még volt! :D Még én voltam a megválaszoló... :D Azóta sok módosításon átesett a Facebook.
Konkrét menüpontot nem találok erre. Ha nyilvánosra állítod a posztjaidat, akkor elméletileg nem-ismerősök is tudják lájkolni és hozzászólni.
Ha nem így van, akkor passz... Elrejtette valahova a Facebook... :D
Még mindig én... :D
(Magyarul van és rövid! [2016.05.06.])
Még "rövidebben":
- Aki látja (a posztodat) az lájkolhat és hozzászólhat.
- Amikor megosztasz valamit akkor PC-n és Mobilon is lesz egy legördülő menü, ahol kiválaszthatod, hogy ki a célközönség (Mindenki, Ismerősök, vlm. csoport, stb.).
- Ha szeretnéd, hogy nem-ismerősök is követhessenek, akkor engedélyezd, hogy Követőket ( [link] ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!