Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok újabban...

Miért nem tudok újabban egyszerre több képet csatolni a gmail-es e-mailhez?

Figyelt kérdés
Elég sok fényképet szoktam küldeni, egy levélben néha 40-50-et. Eddig ki tudtam jelölni egyszerre a képeket, de most csak egyenként engedi a gmail, úgy meg kb. fél óra, amíg végzek a korábbi 3 perc helyett. Megnéztem a beállításokat, ott ez a funkció engedélyezve van, és a flash frissítés is rendszeresen jön. Hogy lehetne ezt a problémát megoldani, mert nagyon idegesít...
2011. ápr. 4. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Rakd bele a 40-50 db. képet egy mappába,

2. archíváld(tömörítsd)... jobb klikk a mappa nevén, Küldés > Tömörített mappa.

Kapsz egy ***.Zip nevű mappát amit, a gmailban csatolsz a leveledhez.

2011. ápr. 4. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
ja még arra ügyelj, hogy egy levél csatolásának a mérete, NE haladja meg a 25 GB-ot!
2011. ápr. 4. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Én egyből a levélbe teszem a képeket és nem csatolmányként.

[link]

2011. ápr. 5. 04:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek.

Az első megoldás azért nem jó, mert anyukámnak küldöm a sok képet, és ő képtelen lenne kicsomagolni a tömörített fájlokat.

A második megoldással pedig ugyanúgy csak egyenként lehet a képeket csatolni.

Én a régi állapotot szeretném visszaállítani, azt se tudom, hogy miért változott meg, én nem állítottam át semmit. Most is engedélyezve van az egyidejűleg több fájl csatolása, mégse működik.

2011. ápr. 5. 12:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, alap HTML nézetben belépve, elküldeni!
2011. ápr. 7. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!