SURGOS! Miert eszleli virusnak az internetet?
Telenor Mobil internetem van,es Avast! virusirtom.
Ma az Avast karantenba zarta az internetet.
Ujratelepitettem az internetet, de telepites kozben megint karantenba zart 1 filet,es nem indult el az internet.
Haromszor megprobaltam ujratelepiteni,de mindig karantenba zarta.Kikapcsoltam a virusirtot,feltelepitettem az internetet,es mukodott,de utana bekapcsoltam az Avastot,es megint karantenba zarta az internetet.Mindig is Avast! volt a gepemen,de eddig semmi bajuk nem volt egymassal.
Most laptopon hasznalom az internetet,es a laptopon nem Avast! virusirto van,es mukodik az internet.
Mit tegyek,hogy hasznalhassam az internetet a szamitogepemen?Hogy lehet az hogy virusnak eszleli az internetet?Kerlek segitsetek!
NOD32 a lelke, Minden féle bovli virus irtó (pl.:Panda)
Minden sz*r értesítést ír. Hidd el a NOD32 a legjobb.
A VirusBaster még talán de mégse olyan jó.
Amit az első ír, az badarság. Attól nem lesz jobb, hogy NOD32 van. Sejtem, hogy az "internet" alatt a böngészőprogramodat érted. Azt javaslom, hogy ne ismeretlen helyről töltsd le a böngészőt, hanem a hivatalos oldalról. Próbáld meg a Google Chrome-ot:
vagy a Firefoxot innen:
Ha az Avast karanténba tette a programfájlokat, akkor minden bizonnyal nincs baj, a gépeden nem terjedt el a vírus - bár nem zárható ki, vannak rejtőzködők, amiket nem feltétlen ismernek a legújabb víruskeresők sem. Amúgy meg sose tölts le ilyen alap szoftvereket ismeretlen helyről, főleg akkor, ha amúgy is ingyenesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!