Ha a Wikipédián az egyik szócikkben valami jelentős tárgyi tévedést találtam akkor azt hogyan tudom jelezni valami illetékesnek javítás céljából? Nem vagyok regisztrálva wikin és nem is szándékozom csak ezért.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 17:46
1/4 legendavagyok01 válasza:
Ha regisztrálsz, akkor tudni fogod szerkeszteni a szócikkeket.
2/4 A kérdező kommentje:
Ahogy a kérdésben is írtam: "Nem vagyok regisztrálva wikin és nem is szándékozom csak ezért." Éppen ezért a válasz ebben a formában értelmezhetetlen. Ha ez annyit jelentene, hogy regisztrálás nélkül sehogy, akkor azt kellett volna inkább írnod.
2011. ápr. 3. 18:21
3/4 A kérdező kommentje:
Regisztrálni azért nem akarok, mert ha valaki tényleg igényes(!) szócikket akar szerkeszteni, nem csak leírni valamit, akkor az szinte programozói képességeket igényel. A munka java nem a cikk tartalmi leírásában van, hanem annak megjelenítésére koncentrálódik. Ennek utána néztem, kedvem lenne hozzá, de időm nincs megtanulni. Viszont jó lenne ha tudnék jelezni egy lényeges hibát egy illetékesnek.
2011. ápr. 3. 18:27
4/4 anonim válasza:
Írsz a szócikk vitalapjára vagy a kocsmafalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!