Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » DIGI internet probléma. Mi...

DIGI internet probléma. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

20Mb/s -os kábelnetünk van. Tegnap délután óta vettem észre (lemértem a speedtesten), hogy csupán csak 2 Mb/s a letöltési sebesség. (A feltöltéssel érdekes mód semmi gond)

Mitől lehet ez? Ezen verziók közül lehet valamelyik?:

- a DIGI valahogyan, valamilyen oknál fogva lekorlátozott;

- valaki, valahogyan lopja a internetünket;

- routerrel lehet a hiba.

Amit megpróbáltam az a router kihúzása a konnektorból. (Ilyenkor fél perc után állítólag csinál magától valamit amitől helyre áll, de ez nem történt meg)

2011. márc. 29. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
A net sebessége sose állandó. Ha azóta ilyen, akkor hívd fel őket, ha pedig csak akkor volt annyi, akkor nem kell vele foglalkozni.
2011. márc. 29. 20:28
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy nem állandó az a 20 Mb/s. Néha szoktam méri, hol több, hol kevesebb ennél, de ekkora differencia (18 Mb/s) még sose volt. És ez azóta sem változott, tegnap délután óta csak 2Mb.

Betelefonálásra gondoltunk, de nem tudjuk hova kell, néztük a szerződést, és a "Hibabejelentő szám"-hoz csak egy e-mail cím volt írva. :/

2011. márc. 29. 20:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Érzed is, hogy lassabb, vagy csak vakon hiszel egy oldalnak?
2011. márc. 29. 21:01
 4/9 A kérdező kommentje:

Vakon, nem vakon több helyről is ezt az oldalt ajánlották az internet sebesség mérésre.

Lényegesen érezhető a különbség! Az egyszerűbb oldalak, mint a Google, Facebook rendesen bejönnek, de egy "bonyolultabb" oldalnál mély gondolkodóba esik. Letöltésről már nem is beszélve, a rendes letöltési sebesség 1/4-vel töltök. (2,4 Mb szokott lenni, most ~600Kb/s)

2011. márc. 29. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Telefonos ügyfélszolgálat:

1272 (DIGI telefonhálózatról ingyenesen hívható zöld szám; DIGI telefonhálózaton kívülről helyi tarifával hívható kék szám)

2011. márc. 29. 22:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Remek, köszönöm! Holnap első dolgom lesz felhívni őket, mert ez már baromira bosszantó! Még1x köszönöm! :)
2011. márc. 29. 22:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Ezzel mérd meg, bár lehet, hogy nem a net, hanem a gépeden levő grafikai kártya vagy az Adobe Flash Player hibája.

[link]

2011. márc. 30. 01:13
 8/9 anonim válasza:
Szia! Két napja nekem is ez a problémám! Nekem routerem sincs, direkt kapcsolatot használok. a feltöltéssel szintén semmi gond.
2011. márc. 30. 10:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Minden visszaállt mielőtt telefonálni tudtam volna nekik. Tegnap délután mikor hazaértem kipróbáltam az internetet és a szokásos sebességet tapasztaltam. Lemértem a sebességet és minden rendben volt, ezért úgy döntöttem nem hívom fel őket. Fogalmam sincs mitől állt helyre. Mindenesetre a számukat felírtam és jól látható helyre tettem.
2011. márc. 31. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!