DIGI internet probléma. Mi lehet a gond?
20Mb/s -os kábelnetünk van. Tegnap délután óta vettem észre (lemértem a speedtesten), hogy csupán csak 2 Mb/s a letöltési sebesség. (A feltöltéssel érdekes mód semmi gond)
Mitől lehet ez? Ezen verziók közül lehet valamelyik?:
- a DIGI valahogyan, valamilyen oknál fogva lekorlátozott;
- valaki, valahogyan lopja a internetünket;
- routerrel lehet a hiba.
Amit megpróbáltam az a router kihúzása a konnektorból. (Ilyenkor fél perc után állítólag csinál magától valamit amitől helyre áll, de ez nem történt meg)
Igen, tudom, hogy nem állandó az a 20 Mb/s. Néha szoktam méri, hol több, hol kevesebb ennél, de ekkora differencia (18 Mb/s) még sose volt. És ez azóta sem változott, tegnap délután óta csak 2Mb.
Betelefonálásra gondoltunk, de nem tudjuk hova kell, néztük a szerződést, és a "Hibabejelentő szám"-hoz csak egy e-mail cím volt írva. :/
Vakon, nem vakon több helyről is ezt az oldalt ajánlották az internet sebesség mérésre.
Lényegesen érezhető a különbség! Az egyszerűbb oldalak, mint a Google, Facebook rendesen bejönnek, de egy "bonyolultabb" oldalnál mély gondolkodóba esik. Letöltésről már nem is beszélve, a rendes letöltési sebesség 1/4-vel töltök. (2,4 Mb szokott lenni, most ~600Kb/s)
Telefonos ügyfélszolgálat:
1272 (DIGI telefonhálózatról ingyenesen hívható zöld szám; DIGI telefonhálózaton kívülről helyi tarifával hívható kék szám)
Ezzel mérd meg, bár lehet, hogy nem a net, hanem a gépeden levő grafikai kártya vagy az Adobe Flash Player hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!