Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tölthetek le a telefono...

Honnan tölthetek le a telefonomra ingyen játékokat?

Figyelt kérdés
1 éve töltöttem le ingyen a telefonomra játékot (bluetoothal kellett küldenem a gépről a telcsire azon meg telepítettem) tök jó játékok voltak, sims, super mario, need for speed... de nem találom ezt az oldalt már sehol, de más oldalakat se találok ahonnan még így lelehetne tölteni. Google-t kivégeztem! Tipp?
2009. febr. 25. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Milyen telefonod van? Ha sony, akkor ezen találsz sokat:

[link]

2009. febr. 25. 18:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Motorola Razr2 V8 (asszem) ez a pengetelefon! A Sony Ericcsonomról átküldtem rá a játékokat és beveszi!
2009. febr. 25. 18:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam az oldalt! Feltudja telepíteni a telefonom de nem nyitja meg, 3at próbáltam ki egyik se megy :(
2009. febr. 25. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:
próbáld itt : [link]
2009. febr. 25. 20:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ingyenes! ráküldöm bluetoothal a játékot a telefonomra és nem enged játszani hanem csak egy lehetőséget ad meg, hogy menjek fel a webre telón keresztül!
2009. febr. 25. 20:21
 6/7 yuda ***** válasza:
100%

A telód 240x320-as kijelzős javás,ha jól tudom-nézd meg itt,és ha elakadsz,még segítek priviben,ha gondolod.

[link]

2009. febr. 25. 21:32
 7/7 A kérdező kommentje:
ÚRISTEN! Nagyon de nagyon szépen köszönöm!! Végre egy működő oldal!!! Le a kalappal hogy erre rátaláltál, pedig azt hittem már amit lehetett átnyálaztam a neten! KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!
2009. febr. 25. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!