Gmailen van mód látni ha valaki rejtve lép fel csevegésre?
Figyelt kérdés
nekem nagyon fontos lenne ezt tudnom, mivel az egyik barátom úgy tűnik kerül engem és kapok tőle úgy is emailt hogy közben nem látszódik csevegésen....
nem tudom hogy csak csevegésből lépett e ki, vagy rejtve van...
2011. márc. 28. 08:52
1/10 anonim válasza:
Kizárt dolog! Kivétel ha ismered a Gmail rendszerét, és írsz hozzá magadnak egy programot!
2/10 anonim válasza:
Annyira nem értek hozzá, de az nem lehet, hogy mobiltelefonról írt levelet? (vagyis nem alap html nézetben, ahol a csevegés is látszik)
3/10 A kérdező kommentje:
biztosan tudom, hogy nincs net a mobilján...
2011. márc. 28. 09:19
4/10 anonim válasza:
Na ilyen nem létezik. 10 éve minden mobiltelefonon van WAP, azaz telefonos internet!
5/10 A kérdező kommentje:
Csakhogy arra külön elő kell fizetni...
nemcsak úgy van a net...
és neki nincs előfizetve a net a mobilján.
ennyi
2011. márc. 28. 10:22
6/10 anonim válasza:
Nem kell előfizetni. Vannak időszaki díjas csomagok is.
7/10 A kérdező kommentje:
Ezt a mobil témát hagyjuk már...
Mondom hogy biztosan tudom hogy ő nem netezik mobilról.
2011. márc. 28. 10:40
9/10 Pj0tr válasza:
Nem lehet. De neked mi közöd lenne hozzá? Nem kémkedni kell utána hanem megkérdezni tőle...
10/10 A kérdező kommentje:
annyi közöm van hozzá, hogy ne csinálja ezt velem, mikor nem szolgáltam rá...
2011. márc. 30. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!