UPC-nél, hogy tudok ip címet váltani? Dinamikus, csak letöltéshez nem vált gyorsan! Van mac adressem!
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 21:25
1/8 anonim válasza:
MAC-címe mindenkinek van... Csatlakozz le, majd vissza a netre, és ha dinamikus, akkor váltani fog.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!gugliztam már elég sokat ez ügyben, a mac adress changerre gondoltam!Elnézést a pontatlanságért.Ezt hogyan kell használni?
2011. márc. 24. 21:36
3/8 A kérdező kommentje:
A le -fel csatlakozás nem jött be.Azt olvastam,hogy kb.72 óránként váltanak ip-t!Ez gáz!Csak sajnos ezt a progit, csekély angoltudásommal nem tudom használni. please.....
2011. márc. 24. 21:40
4/8 anonim válasza:
A mac-cím a hálókártyád egyedi, saját címe, így abba nemigen nyúlkálnék bele.
5/8 anonim válasza:
A DHCP-vel kiosztott cím is lehet állandó...
6/8 Pj0tr válasza:
A kérdésednek mi az értelme? Inkább azt mondd el, hogy miért akarsz IPt váltani. Ha elkezded módosítgatni a MACedet akkor a UPCnél előbb utóbb el fog fogyni a gépek száma (mert a mac alapján azonosítja a gépet) és el kell kezdeni állítgatni, hogy a régieket, kidobod és bekattintod, hogy új gépet vettél, de lehet valami gyanús lesz ha naponta veszel új gépet... :D
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Pj0tr! Bizonyos letöltésekhez nem árt a dinamikus ip,tehát újracsatlakozásnál vált!Elvileg.Nálam nem.És ezt nem értem.Mert másik szolgáltatónál akár naponta 50-szer is újat adott!ez az értelme a kérdésemnek. :)
2011. márc. 25. 14:48
8/8 anonim válasza:
"másik szolgáltatónál akár naponta 50-szer is újat adott!"
Másik szolgáltatónál, ami DSL internetet biztosít. De kábeles szolgáltatónál szinte sosem változik az IP. Mondjuk rapid és társairól tölteni nem sikeres emberek cselekedete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!