Miért csúszik szét a Facebook-on minden, ha explorer-el nyitom meg?
Figyelt kérdés
Amikor belépek a facebook-ra explorer használatával, akkor egy-két percig minden a helyén van, aztán elcsúsznak a bejegyzéseknél a képek, a hozzászólás mező és nem jeleníti meg jobb oldalon a születésnapokat, stb... Utána azt írja ki, hogy "explorer működés leáll". A legtöbbször akkor áll le amikor megnyitom az üzeneteket! Ez mitől van? Vírust kaptam?2011. márc. 23. 07:40
1/4 anonim válasza:
Hát vírus is lehet, vagy valami egyéb kártevő... IExplorer amúgy sem a stabilitásáról híres... Próbáld ki a Mozilla Firefox 4-et! Tegnap jelent meg a végleges, nekem bevált. Emellett Futtasd az ESET Smart Security-t.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, tudom hogy az IExplorer nem a legjobb... Használok Firefox-ot is. Emellett AVG antivirust használok, amit naponta frissítek... Köszönöm a választ!
2011. márc. 25. 06:58
3/4 anonim válasza:
Az Explorer nem a legjobb? Enyhe kifejezés, messze a legrosszabb, még az IE9 is nagyon elmaradott szabványok terén. Chrome, vagy Firefox, ezt tudom ajánlani.
Amúgy sajna vírus lehetősége is fenn állhat.
De csak Facebookkal csinálja ezt az Internet Exploder?
4/4 pogi97 válasza:
Én google chrome-ot használok, és nekem is ugyan ez de nekem nem áll le. Belépek pár másodpercig minden jó aztán az egész elcsúszik balra úgy hogy a jobb oldali széle kilátszik, de az a rész nem csúszik el ahol kiírja hogy jött e üzenetem, meg az se ahol látom melyik ismerősöm van fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!