Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Belehet állitani a vaterán...

Belehet állitani a vaterán azt, hogy ne tudják megnézni miket adtam el?

Figyelt kérdés
vagy ha nem is mindenki,de 1bizonyos embert ha azt szeretném ne lássa miket adtam el eddig,nem lehet beállitani?
2011. márc. 20. 16:05
 1/3 anonim válasza:

1, Szerintem rossz a kategória (Gyerekvállalás, nevelés / Babák), de már orvosoltam.

2, Miért akarod, hogy egy adott személy ne lássa mit adtál el? Tán az ő cuccait árulod a tudta, engedélye nélkül?

3, Hogy a kérdésre is válaszoljak. Nem tudom lehet e, és ha netán igen, akkor hogyan. Bár szerintem nem lehet ilyet beállítani.

2011. márc. 20. 16:12
 2/3 anonim válasza:
Töröld ki a már eladott terméket!
2011. márc. 20. 16:12
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm.Nem véletlenül irtam abba a kategóriába,mert automatikusan abba irtam,nem is figyeltem hogy most ez nem babás kérdés,mert oda szoktam,elnézést..Nem,nem az ő cuccait adom el,azért nem süllyednék olyan szintre,nincs nálam semmi cucca....azért szeretném beállitani,ha lehetne,mert semmi köze hozzá hogy miket adtam el és mennyiért,és ő mindig azt lesi,ki mit ad el,mennyiért...stb,meg ha én nem adok el neki valamit(mert nem éri meg vagy bármi),és kirakom a vaterára,azt kuksolja,és én vagyok a xar hogy neki nem adtam el,de árulom...stb,na mindegy,hosszú,és nem idegesitem magam már ezen,szóval ezért szeretném.
2011. márc. 20. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!