5 mbitről 15 mbitre növelés után nem kapom a megfelelő sebességet. Miért?
Figyelt kérdés
T-home-nál váltottam csomagot, és a 15/0.9 helyett csak 3.5/0.1-et kapok. letöltés közben néha felugrott 1 mb/s-ra is a sebesség, de állandó csak 400.2011. márc. 20. 10:18
1/7 anonim válasza:
Mert a T-home-nál gyakran átvágják az embereket.
2/7 anonim válasza:
A 15 a MAXIMÁLIS sebesség, nem amit ténylegesen kapsz.
3/7 A kérdező kommentje:
probléma ott van hogy a garantáltat se kapom ;)
2011. márc. 20. 10:26
4/7 anonim válasza:
Könnyen lehet hogy a vezetékek-csatlakozások sem bírják.. (a házon kívül), ez ilyen, majd ha mindenhol üvegkábel lesz.
5/7 anonim válasza:
Ha a garantáltat se kapod meg, arra nem mentség, h a kábel nem bírja. Reklamálj, aztán ha nem lesz semmi, válts szolgáltatót!
6/7 anonim válasza:
A garantáltért reklamálhatsz. [link] itt nézz sebet, mert ez elég pontos!
7/7 P.O.C. válasza:
Vagy messze vagy a központól és a vonal nem bírja, vagy gyenge hozzá a modem.
Én is így jártam, mikor 15 Megabitre váltottam. Ingadozott a sebesség és gyakran megszakadt a kapcsolat. A régi 4 ledes D-Link DSL-360R modemem volt, és a T-Home szerelője kicserélte az új fekete dizájnú D-Link DSL-360R T1 -esre. Azóta atomstabil és hozza a max sebességet.
Havernak is ez volt, és ő is kicseréltette, az eredmény nála is pozitív eredményt hozott. Amúgy fele annyira sem melegszik, mint a régi 360R -em, ami egy igazi kis kályha volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!