Van gyorsabb böngészés, mint az Opera + Opera Turbo?
Figyelt kérdés
Bocsi az idióta megfogalmazásért :S
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan böngésző vagy beállítás, vagy bármi letölthető(!) dolog, amivel gyorsabban lehetne böngészni, mintha a fent említett dolgokat használnám?
2011. márc. 20. 09:59
1/5 anonim válasza:
mérd le egy teljesen ismeretlen weboldal betöltési idejét ezekkel és a google chrome-al, és döntsd el magad.
2/5 anonim válasza:
próbáld ki ezt, uis a gyakorlatban tudod csak megállapítani!
3/5 anonim válasza:
Tudom nem ez volt a kérdés,de csak halkan megkérdezem,minek erőlködsz te az operával ? Mikor ennél sokkal jobb böngik is vannak már. Az a szegény opera annyira vacak progi ,hogy a netezők 99%-a nem is használja,már csak 1% -aki még azzal nyomul .
4/5 A kérdező kommentje:
Azért használom ezt, mert csak ehhez van Turbo, és ez nekem nagyon gyors így :) Amúgy van ezenkívül Explorer, Firefox, Safari meg Chrome(de azt anya kisajátította :D). Csak kíváncsi voltam, hogy esteleg van-e ennél gyorsabb.
2011. márc. 20. 10:42
5/5 A kérdező kommentje:
Ez a Dragon Browser nagyon bejött, köszi :)
2011. márc. 20. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!