Az interneten rendelt terméket, hogy tudom lemondani?
"Vagy ha ennek ellenére mégis kihozzák akkor ha nem veszem át akkor mi lesz?"
A futárszolgálatos csávó meg fog verni. :D
Hát persze, hogy elállhatsz a vásárlástól! Hiszen nem teljesítették amit vállaltak...
És igen, szerintem az e-mail is elég.
Amúgy és is így jártam téli gumi vásárlásnál, 2 hétig sem jött ki, a telefont nem vették fel, az e-mailre meg robot válaszolt. Így megvettem máshonnan, de 1 hétre rá mégis meghozták.
A futárszolgálatost meg elküldtem Isten hírével, mikor hepciáskodott megmondtam neki, hogy legközelebb normális céggel szerződjön.
e-mailben jelzed, hogy a késedelmes teljesítés miatt, kéred a megrendelésed törlését, illetve, hogy elállsz a vásárlástól, (megrendelés visszavonása címén!) és ha mégis kiszállítanák már most kijelented, hogy nem veszed át.
(a kereskedelmi törvényben rögzítettek szerint, webáruházas vásárlás esetén, még az átvétel megtörténte után is, 8 napon belül, INDOKLÁS nélkül elállhatsz a vásárlástól!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!