Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet egy 11 éves lány...

Mi lehet egy 11 éves lány jelszava?

Figyelt kérdés
Unokahugommal szoktam szórakozni, de megváltoztatta a jelszavát. Ő ilyen tipikus disney channel-en felnevelkedett leányzó.. Hannah Montana, Justin Bieber, Demi Lovato és társai.. Mi lehet a jelszava? Ötletek?
2011. márc. 19. 23:42
 1/7 anonim ***** válasza:

@mouilo12uh

@ = különleges karakter

mo = Montana első két betűje

ui = J. Bieber neveinek 2. betűi

lo = Lovato első két betűje

12 = nehezítő karakterszámok

uh = unokahugom első és hatodik betűje.

98%, hogy ezt filózta ki a leányzó.

2011. márc. 20. 00:06
 2/7 anonim ***** válasza:
próbáltad már azt, hogy "végbéltükrözés"?
2011. márc. 20. 00:59
 3/7 anonim ***** válasza:
19%

nem hiszem el

szórakozzak egy kicsit a te jelszavaddal?

és azt is tudod hogy egy ilyen hülyeségből már volt bírósági per ? + a 2 szülöi testvér a mai napig nembeszélnek egymással

2011. márc. 20. 03:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Tehát neked sincs jobb dolgod, mint 11 éves kislányok jelszavával visszaélni és és csúnya dolgokat művelni?

Ha ez a helyzet, se sem vagy semmivel sem jobb nála, hiába Justin meg a Disney Channel...

Szóval húzzá' vissza az alvégbe cimbora, puding vagy te ide!

2011. márc. 20. 06:17
 5/7 A kérdező kommentje:

Első és legfontosabb dolog: nem csináltam semmi durvát, tudta, hogy tudom a jelszavát.

Másodsorban pedig nem becsméreltem a stílusát, a mai korabeliek 80%-a szereti a fent felsoroltakat. Ez van.

A trágár, obszcén hangnemet kikérem magamnak, másfelől pedig megértem, nyilván az én első reakcióm is hasonló lett volna, főleg ha én sem ismerem pontosan a helyzetet.

Ha meg a perekről beszélünk... Volt már részem hasonlóban, s mikor a főhős szaladt a rendőrséghez elpanaszolni bánatát, egy jókora, nyálcseppekkel teli, tüdőből indított arcbaröhögés fogadta perelés helyett.

Köszöntemszépen.

2011. márc. 20. 13:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért ezt mifelénk komolyabban veszik

ha meg arcba röhögték az azt jelenti hogy rossz ajtón kopogtatott

2011. márc. 20. 14:00
 7/7 anonim ***** válasza:
A rendőrségen minden ajtó rossz ajtó, feljelentés szempontjából. Ugyanis magánindítványt csak bíróságon lehet tenni, 5000.- Huf-al megspékelve. Aztán cca 1 év mulva sorra kerülsz.
2011. márc. 21. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!