Mi lehet egy 11 éves lány jelszava?
@mouilo12uh
@ = különleges karakter
mo = Montana első két betűje
ui = J. Bieber neveinek 2. betűi
lo = Lovato első két betűje
12 = nehezítő karakterszámok
uh = unokahugom első és hatodik betűje.
98%, hogy ezt filózta ki a leányzó.
nem hiszem el
szórakozzak egy kicsit a te jelszavaddal?
és azt is tudod hogy egy ilyen hülyeségből már volt bírósági per ? + a 2 szülöi testvér a mai napig nembeszélnek egymással
Tehát neked sincs jobb dolgod, mint 11 éves kislányok jelszavával visszaélni és és csúnya dolgokat művelni?
Ha ez a helyzet, se sem vagy semmivel sem jobb nála, hiába Justin meg a Disney Channel...
Szóval húzzá' vissza az alvégbe cimbora, puding vagy te ide!
Első és legfontosabb dolog: nem csináltam semmi durvát, tudta, hogy tudom a jelszavát.
Másodsorban pedig nem becsméreltem a stílusát, a mai korabeliek 80%-a szereti a fent felsoroltakat. Ez van.
A trágár, obszcén hangnemet kikérem magamnak, másfelől pedig megértem, nyilván az én első reakcióm is hasonló lett volna, főleg ha én sem ismerem pontosan a helyzetet.
Ha meg a perekről beszélünk... Volt már részem hasonlóban, s mikor a főhős szaladt a rendőrséghez elpanaszolni bánatát, egy jókora, nyálcseppekkel teli, tüdőből indított arcbaröhögés fogadta perelés helyett.
Köszöntemszépen.
Azért ezt mifelénk komolyabban veszik
ha meg arcba röhögték az azt jelenti hogy rossz ajtón kopogtatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!