Hogy lehet beállítani ha 2 router van?
Figyelt kérdés
üdv! az lenne a kérdésem, van 2 router, az 1. router össze van kötve a 2. wifisrouterrel így van szétosztva a net gépekhez. így már csak a 2. routerbe tudok belépni az alapértelmezett ipvel (192.168.1.1) címmel. régen mikor még csak 1 router volt akkor ezzel az 1.routerbe tudtam lépni.. mostmeg csak a wifisroutert látja. Próbáltam már hogy átírjam az utobbit 192.168.1.2re, gondoltam igy megmarad az 1. routerhez is az elérés. de nem. szóval úgy lenne a jó ha két különböző címmel betudnék lépni mind a 2 routerbe2011. márc. 17. 18:14
1/3 anonim válasza:
Miért jó ha mindkettőbe tudsz belépni? Mind a kettőn ugyan az a Net van!
2/3 anonim válasza:
a második router címét állítsd 192.168.2.x -re
x egy általad választott tetszőleges szám 0-255 között.
az alhálózati maszk maradjon mindkét routernél 255.255.255.0
és lám, működik!
3/3 anonim válasza:
Hogy vannak összekötve?
LAN -> WAN
vagy
LAN -> LAN
(ezeket a feliratokat fogod látni a két routert összekötő kábel vége mellett... :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!