Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » T-home családi internet...

T-home családi internet faluban szakadozna?

Figyelt kérdés
Bükkábrányi vagyok. Bementem a mezőkövesdi T-Pont-ba és mondtam hogy családi netem legyen. A kolegina pedig mondta hogy maradjak inkább az alap (5 megabitnél) minthogy beköttessem a 15 megabiteset, mert lehet nem érne el a központtól a jel és szakadozna a net. Nos nekem fontos lenne a gyorsabb net, és a gond hogy ha szakadozni fog nem tudom visszaállítani alapra, mert csak felfelé lehet módósítani a netcsomagokat. Megkockáztassam a családi internet-csomagot? Köszönöm
2011. márc. 15. 19:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Nos a T-Home mindenképp szar. Én semmi jót nem hallottam még róla. Sajnállak, hogy nálad nincs jobb szolgáltató. :(
2011. márc. 15. 20:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én véleményem,hogy a T-home nem rossz szolgáltató,és ha ők maguk sem javasolják a 15-ös netet,akkor én biztos,hogy nem erőlködnék,hogy de igenis.
2011. márc. 16. 05:18
 3/3 anonim ***** válasza:

nos, a szolgáltató ilyenkor mindig végez egy sebességmérést, amikor csomagot szeretnél módosítani.. amennyiben a végpont és hurok közti távolság vagy maga a vonal nem teszi lehetővé, hogy gyorsabban menjen a réz érpáron a net, akkor sok mindent nem tudsz csinálni... ha a t-com a környéken nem fejleszt, nem lesz gyorsabb net...

két eset lehetséges: nem fog menni 15-tel, esetleg még szakadozni is fog.. bepróbálni fölösleges, ha azt mondják, hogy nem megy, nem viccből mondják... nekik is érdekük, hogy nagyobb csomagod legyen, tehát többet fizess, de ha egyszer nem bírja a vonal, akkor nem bírja...

2011. márc. 19. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!