H, tudok közzétenni pdf file-t?
Figyelt kérdés
Ki nyomtatok vmit pdf-be és onnantól fel kell ugye tölteni vmi megosztóra...Onnan kapok 1 linket és azt onnantól osztogathatom...Hova tudom ingyenesen feltölteni?2011. márc. 13. 19:14
1/9 anonim válasza:
én a dropboxra tenném vagy a google dokumentumba,már ha jól értelmezem a kérdésed
2/9 anonim válasza:
www.mediafire.com -ot használok jó ideje. Itt nem kell várakozni a letöltés előtt.
3/9 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/9 A kérdező kommentje:
Én nem így gondoltam:)
Hanem így: [link]
Ez csak egy pl.Azt szeretném ha kapnék egy linket és akk rámegyek és így behozza...
2011. márc. 13. 19:51
5/9 anonim válasza:
Kérlekszépen. Ez a PDF dokumentum közvetlenül elérhető egy linken keresztül és neked pedig megnyitja a PDF nézegető plugin a böngészőben mert közvetlen az elérése. De ez dedikált szerveren van, saját szerverére az ember pedig azt rak ki, amit csak akar. Ingyenesen nem igazán fogsz ilyet találni. Mi a gond a Mediafire megoldással? Ígyis úgyis le kell tölteni, nem mindenkinek van a böngészőjében PDF plugin.
6/9 A kérdező kommentje:
Szóval, így ez nem igazán lehetséges ahogy én akarom?:)
Mert a böngésző kihoz pár ingyenes domain helyet...Ezek rosszak v. nem megbízhatóak?
2011. márc. 13. 20:12
7/9 anonim válasza:
Kétlem, hogy sebességbajnokok lennének. Vagy van hátulütőjük. Ha csinálsz saját honlapot ATW.hu-n mondjuk, ott megoldható amit szeretnél. Csak kapsz fentre egy csinos kis reklámsávot.
8/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen.
2011. márc. 13. 20:17
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!