Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem jön be a Youtube! Vagy ha...

Nem jön be a Youtube! Vagy ha be is jön, akkor is egy leegyszerűsített verzióba, videót meg végképp nem tudok nézni!?

Figyelt kérdés
Tud valaki segíteni? Próbáltam már frissíteni az Adobe Flash Player-t, az se vezetett igazi eredményhez. A youtube oldalt nem akarja betölteni, vagy ha be is tölti, akkor is csak egy 2 perc után, és egy leegyszerűsített (butított) verziót hoz be, ami olyan lassú hogy nem csak hogy videót nem tudok nézni rajta, de szinte semmi nem jön be. Tud valaki segíteni? Régen láttam egy jó tanácsot, meg is csináltam és jó lett. De most nem találom....:(
2011. márc. 13. 11:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is gondom volt ezzel, nekem segítettek a válaszok, lehet, hogy neked is segíteni fog.:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__16..

2011. márc. 13. 12:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Rájöttem mi a probléma!!

Az utasítások a következők: megnyitod a start menüt, futtatásra kattitassz, beírod ezt: C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

Leokézod és megnyitod jegyzettömbbel, behoz egy jegyzettömböt és a végéről kitörlöd ezt, vagy ami ott van: 74.125.108.94 static.cache.l.google.com s.ytimg.com

Ezután mented a változtatásokat és minden jó lesz! :)

2011. márc. 13. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!