Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek egy yuotube nick...

Touchwiz kérdése:

Szerintetek egy yuotube nick név alapján meg lehet találni valakit?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm kérkedik a szám.tech. tudásával, csinált már egy-két jelentéktelen trükköt, amit gyakorlott némi tudással rendelkező számítógép felhasználó is meg tud csinálni az op.rendszerrel, azok bugjait kihasználva.A minap leszóltam az egyik videóát a yuotube-on, erre ő gondolom habzó szájjal megkereslek, nem bújsz el:) Hát az én ismereteim szerint igen nehéz:) a hide my ip-t használva anonym szerveren keresztül 5 percre létrehozott e.mail címmel és yuotube fiókot megtalálni nem?Beíratkozok hozzá, ha neki sikerül:)
2011. márc. 13. 08:18
 1/3 anonim válasza:
hogy lehet anoním 5 perc alatt létrehozni email címet?
2011. márc. 13. 08:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Nyugi ezt nem fogja megcsinálni:D..és hidd el,nagyon kevés emberkének fog ez sikerülni:D

Az országot és a várost ettől függetlenül meghatározhatja,de a továbbihoz a szolgáltatóhoz kell fordulnia,és ha nem zsaru akkor nem valószínű h kiadják neki:P

Igen,most jön az a kérdés hogy nem tudja e lenyomozni a címed valamilyen módon hogy szolgáltatóhoz forduljon..

a válasz pedig NEM!

remélem tudtam segíteni,pacsit neki:D

2011. márc. 13. 08:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Ha rendőr lenne, sem sokat tudna tenni, de nem az mert ahhoz alapos indok kell, hogy ügyész engedélyt adjon ki, mert az IP-cím kiadását ügyészi engedélyhez kötik. 5perc alatt pedig próbálkozni kell a 8bites technológiával;)
2011. márc. 14. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!