Miért nem engedi profilom törlését a Badoo?
Megbántam,h regisztráltam. Folyton jönnek onnan az emailek,de egyszerűen nem engedi profilom törlését,mert mindig azt írja,h hibás a jelszó. (bár ezzel lépek be,úgyhogy nem értem)
Sosem szabadulok meg tőle??
PONTOSAN! UGYAN így vagyok én is..nem engedi h töröljem magam az oldalról..csak ugy mint arról a hülye facebookról!
nekem is ez a bajom a jelszót nem fogadja el!!milyen egy szemét rendszer!!hogy lehet mégis kilépni onnan!??!!?
"Pedig simán engedi,csak az a jelszó kell hozzá,amit regisztráláskor küldenek emailben!"
Hát ez az, ami nem igaz. Én írtam a kérdésedre az első és második hozzászólást. Nos, annak idején addig mesterkedtem, míg kaptam egy üzenetet, hogy a profilom 30 nap múlva végleg törlik. Most direkt megnéztem. Nem törölték, ez az üzenet várt:
"Használd a Kiemelőt!
Pillanatok alatt a legnépszerűbb taggá válhatsz.
Profilod jelenlegi pozíciója: 270. helyen, ma még nem volt profillátogatód."
És ott virít a fotóm helyén Csang Kaj-sek hajdani kínai generalisszimusz képe, ami viszont senkit nem zavar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!