Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem engedi profilom...

Miért nem engedi profilom törlését a Badoo?

Figyelt kérdés

Megbántam,h regisztráltam. Folyton jönnek onnan az emailek,de egyszerűen nem engedi profilom törlését,mert mindig azt írja,h hibás a jelszó. (bár ezzel lépek be,úgyhogy nem értem)

Sosem szabadulok meg tőle??

2011. márc. 12. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem, hogy soha nem szabadulok meg tőle, végül egy fél nap alatt mégis sikerült. Ha azt írja, hogy hibás a jelszó, kérj jelszó emlékeztetőt (vagy új jelszót? már elfelejtettem), majd ha újból bent vagy, töröld a profilod. Ezt addig ismételd, amíg végül sikerrel jársz. Nyugtatót mindenesetre vegyél be.
2011. márc. 12. 16:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Nos, csak azt hittem, hogy sikerült magamat törölnöm. Ma rá kellett jönnöm, hogy ez csak hiú ábránd volt. De a fényképeim helyére Csang Kaj-sek-et, Idi Amin-t, Lenin-t és Josip Broz Tito-t töltöttem fel, talán így majd törölnek.
2011. márc. 20. 13:20
 3/8 anonim válasza:
Én is bepróbálkozok az undorító taaszító képkkl, s addig trollkodom amig le nem dobnak
2011. ápr. 8. 04:21
 4/8 anonim válasza:

PONTOSAN! UGYAN így vagyok én is..nem engedi h töröljem magam az oldalról..csak ugy mint arról a hülye facebookról!

nekem is ez a bajom a jelszót nem fogadja el!!milyen egy szemét rendszer!!hogy lehet mégis kilépni onnan!??!!?

2011. ápr. 8. 08:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Pedig simán engedi,csak az a jelszó kell hozzá,amit regisztráláskor küldenek emailben!
2011. ápr. 8. 08:42
 6/8 anonim ***** válasza:

"Pedig simán engedi,csak az a jelszó kell hozzá,amit regisztráláskor küldenek emailben!"

Hát ez az, ami nem igaz. Én írtam a kérdésedre az első és második hozzászólást. Nos, annak idején addig mesterkedtem, míg kaptam egy üzenetet, hogy a profilom 30 nap múlva végleg törlik. Most direkt megnéztem. Nem törölték, ez az üzenet várt:

"Használd a Kiemelőt!

Pillanatok alatt a legnépszerűbb taggá válhatsz.

Profilod jelenlegi pozíciója: 270. helyen, ma még nem volt profillátogatód."

És ott virít a fotóm helyén Csang Kaj-sek hajdani kínai generalisszimusz képe, ami viszont senkit nem zavar

2011. máj. 13. 23:07
 7/8 anonim válasza:
én töröltem magam elvileg...azt írták h kapok értesítést az emailemre de mégse kaptam :@ akkor most mivan?? mégse vagyok törölve??? :@ segítség
2011. aug. 15. 10:40
 8/8 anonim válasza:
Én meg besz...tam, mert van olyan lehetőség is, hogy nem kel regisztrálás se jelszó, ha nem támogatással is engedi, mint pl.: Facebook-al jelentkezel be. Na igen ekkor mi van? Mert ilyenkor is jelszó kel, de ha nem is regisztráltam csak Facebook-al jelentkeztem be, akkor vegyem úgy hogy soha többé nem törölhetem magamat?
2015. okt. 23. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!