Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi okozhatta a gépem furcsán...

Mi okozhatta a gépem furcsán való viselkedését? Linuxot használok, igy kicsi esélyt látok rá, hogy virus volt.

Figyelt kérdés

A számitógépem párszor érdekes dolgokat csinál amik közel sem megnyugtatók.

Valamiért eddig 2szer fordult elő, hogy a hotdog.hu oldalon bejelentkeztem, és nézeléődtem. A gépem hirtelen kilépett, fekete lett a képernyőm az egeremből egy x-lett, azt hittem hogy kilelentkezik aztán visza tudok lépni. De ezek után, váltotta képernyő és az egeremből egy amorf piros valami lett, majd hirtelen a képernyő szines pixelcsikozott lett, majd megint fekete az x egérrel. az egér egy darabig még mozgatható volt, de a billentyüzet nem reagált. Semmit sem léehetett a géppel csinálni csak kikapcsolni. Utána rendesen működött. azótta többször fennvoltam a hotdogon és megismétlődött másodjára is. Apám is látta, ő számitástechnikával foglalkozik, de ő sem tudta megmondani miért van. Virusnak igen csekély az esélye, mert linuxot használok, és tudtolmal ezt megfertőzni neten keresztül nem egy gyakori dolog(apán szerint lehetetlen)

Azótta a másik gépen is használtam a hotdogot és most ennek a monitora villant egyett és szisszent. De ez nem produkálta a másik gépen történő dolgokat.

2009. febr. 20. 13:44
 1/1 anonim válasza:

Monitor szart be valószinüleg vagy a videokari.

Én a híbát ott keresném. Vírus kizárva.

2009. máj. 22. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!