Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem jó a Google Chrome?...

Miért nem jó a Google Chrome? (sürgős)

Figyelt kérdés

A probléma az lenne, hogy feltelepítettem az új gépemre a Chrome-ot, mert a Mozilla nem volt

vmi jó. A régi gépen perfektül működött a Chrome, itt sincs semmi baj, csak annyi, hogy ha rámegyek bármelyik

videómegosztó portálra és rámennék egy videóra(pl. youtube, inda), behozza a videót(első képkocka)

és abban a pillanatban lefagy... nem a Chrome, hanem az egész gép! Az Explorernél v a Mozillánál semmi

ilyen probléma nincs.. nemrég csináltam rendszerkarbantartást is(3×), de semmi.. :S

Letöltöttem volna a Flash Player legújabb biz-b@szát, de az írja ki, h a Chrome-nak már megvan,

meg hogy frissíti is. Csináltam olyat is, hogy: Csavarkulcs, Beállítások, Személyes adatok, Adatok importálása egy másik böngészőből,

de a videók még így sem jók.

Azért nem használom a Mozillát, mert nálam néha jó, néha nem. (rákattintok, semmi. várok 5-10 percet is, semmi) +sok vírust benyel,

hiába van fent az AVG. Mind1, Mozillát amúgy sem akarok használni... A Chrome jobb(ez csak az én véleményem).

Kérdés: mit lehetne tenni, h jó legyen böngésző, hogy le bírjon játszani egy szerencsétlen videót? Előre is kösz

és bocs, ha sokat írtam. :P

...ja és nem biztos, h tudok majd visszaírni a válaszokra(ha lesznek).

2011. márc. 10. 19:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is, a Mozilla Firefox sokkal biztonságosabb, mint a Chrome, bár ez utóbbi a gyorsabb. Nem mindegy, honnan töltöd le, mert a napokban komoly problémák voltak a magyar szerverrel. Innen töltsd le a Mozilla Firefox-ot: www.letoltes.prim.hu

Aztán töltsd le az Addonsról reklám blokkolót (Adblock Plus) és NoScriptet, állítsd be mind a kettőt. Eszközök/Beállítások is nagyon fontos. A legfontosabb: semmiképpen ne használj Windows tűzfalat! Nálam ESET Smart Security a védelem, megvettem 3 évre és eddig nem voltak gondjaim, kivéve a múlt heti két Firefox frissités közül a 3.6.15-t. A beállított Mozilla Firefoxot importáld a Chrome-ba! Kezdőlap és kereső egyben: www.google.com/firefox

És mindenképpen töltsd le a legújabb Adobe Flash Playert (www.adobe.com).

2011. márc. 10. 19:25
 2/2 anonim ***** válasza:

A kíváncsiság kedvéért próbáld már ki ezt a böngészőt, már a 10.0-ás verzió is kijött. Nekem 99%-osan fut mióta használom:

[link]

2011. márc. 10. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!