Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » SOS! Facebook-kal kapcsolatban...

SOS! Facebook-kal kapcsolatban tudunk valamit tenni?

Figyelt kérdés

Segítsetek!

Thelájk.com oldalon tett fel valaki választási lehetőséget miszerint ki a szebb?A képen egy kislány kép alatt egynyomorék olvasható,a másik képen egy kék hajú csajszi olyan emo-s stilúsba és alatta, hogy egyemo.

Tehát lajkolni kell.Olyan gyerekeket VÁDOLNAK a szülei akik nem tettek ilyet.

Kérdezem tőletek utánna lehet nézni, hogy ki tette fel ezt a kérdést!!!Hol és hogyan tudhatjuk meg.????

2011. márc. 10. 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia.

Mondhatok erről a Lájkolásrol valamit ? Én úgy vagyok vele,

hogy ékes bizonyíték arra hogy menyire belehet a FIATALSÁGOT

folyásrolni :( és egyes kérdésekben menyire őszhangon vannak pedig eredetileg egészen más a véleménye vagy egyáltalán nem akar véleményt nyilvánítani!

őszintén megmondom hogy szinte hányingerem van azoktól akik erősen majmolják amerikát

És igen ez a divat egyik formája miszerint ha a barátaim is fent vannak meg a barátnőim akkor én is lájkolok

De miért nem ugy rakták fel a kéedést hogy KEDveled E?

Egyébként a kérdésedre a válasz ,ha van az oldalon elérhetőség ott érdeklődj

2011. márc. 10. 18:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem ertem a kerdest... Ugyanis a Facebooknak es a fejlesztoinek rohadtul semmi koze a a thelajk.com oldalhoz. A lajk.com oldal csak kapcsolatban van "linkelheto" es "lajkolhato", de ezen kivul semmi tobb. Szoval az THELAJK.COM oldal uzemeltetoit lehet megkerdezni, hog ki tette fel a kepeket.

Amugy, az elso hozzaszolonak igaza van, hogy ebbol (is) latszik, mennyire lehet befolyasolni a 80-as IQ-ju alacsonyan iskolazott hulyeket... :(((

2011. márc. 10. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!