Miért nem lehet levelet küldeni?
Figyelt kérdés
A haverom Baranyanetes, én UPC és nem tud semmi véle levelet küldeni.Egyikük sincs letilva.2011. márc. 10. 09:16
1/5 anonim válasza:
Hogyan próbáljátok ? Kicsit avass be bennünket a részletekbe.
2/5 A kérdező kommentje:
Qutlook levelező program.Minden ismerösének tud levelet küldeni , csak nekem nem.
2011. márc. 10. 10:23
3/5 A kérdező kommentje:
Ui.2 napja bolondult meg a rendszer, addig minden oké volt.
2011. márc. 10. 10:23
4/5 anonim válasza:
Milyen rendszer bolondult meg te szerinted ? A tiéd vagy a haveré ,vagy az internet ? Miért nem próbáljátok az Outlook nélkül ,direktben a levelezést miért kell bebonyolítani ezt az Outlookkal,hátha csak azzal van gond ?
5/5 A kérdező kommentje:
5 éve levelezünk a Qutlookkon és nem volt semmi gond.Én Upc -is Ő Baranyanettes ennyi.Na mindegy köszi .
2011. márc. 10. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!