Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mivel lehetne letölteni, és...

Mivel lehetne letölteni, és lejátszani ezt a videót?

Figyelt kérdés

Ezt szeretném:

[link]

2011. márc. 9. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem kell külön letöltened. Ha mondjuk Internet Explorerben elindítod a videót, akkor az automatikusan letöltődik az ideiglenes internet fájlok közé. Neked csak meg kell keresned, és flv kiterjesztést kell adnod neki. Ha más formátumban kell, akkor meg kerítesz egy flv konvertert, és átkonvertálod, olyan formátumúvá, amilyen neked kell. Rengeteg free konverter szoftver található az Interneten,
2011. márc. 9. 19:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Mozilla Firefox-om van.Igy is lehet?
2011. márc. 9. 19:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen működik, most próbáltam ki.

Itt egy leírás, melyik Oprendszerben hol található a Firefox cache:

Elvileg, ha addig nem nyitsz meg új oldalakat, amíg a videó letöltődik, akkor a legfrissebb dátumú lesz az a fájl a cache alkönyvtárban, amit át kell nevezned flv kiterjesztésűre. Előtte jobb, ha kimásolod valahová, mivel ha a fájl használatban van nem lehet átnevezni.

2011. márc. 9. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Bocs, a link lemaradt:

[link]

2011. márc. 9. 19:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Hol található a Firefox cache?
2011. márc. 9. 20:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi megkaptam miközben irtam,hát nagyon kezdő vagyok,arra gondoltam,valami letöltőprogramot jelöl meg valaki,meg valami lejátszóprogramot,vagy ezek is azok?
2011. márc. 9. 20:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Arra gondoltam ide beteszem neked, milyen Windows-on holt találod meg a keresett mappát:

Windows Vista: C:\ Users\ (Your Username)\ AppData\ Local\ Mozilla\ Firefox\ Profiles

Windows XP: C:\ Documents and Settings\ (Your Username)\ Application Data\ Mozilla\ Firefox\ Profiles\

Windows 95/98/ME: C:\ WINDOWS\ Application Data\ Mozilla\ Firefox\ Profiles\

Ami nagyon fontos, hogy a rejtett fájlok és mappák megjelenítését engedélyezned kell, mivel az Application Data rejtett mappa.

Biztos vannak letöltő programok is, de én nem használok ilyeneket, mivel minek letölteni azt, ami úgyis letöltődik az ideiglenes fájlok közé.

2011. márc. 9. 20:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi,majd értesitelek sikerült-e.
2011. márc. 9. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!