Mivel lehetne letölteni, és lejátszani ezt a videót?
Igen működik, most próbáltam ki.
Itt egy leírás, melyik Oprendszerben hol található a Firefox cache:
Elvileg, ha addig nem nyitsz meg új oldalakat, amíg a videó letöltődik, akkor a legfrissebb dátumú lesz az a fájl a cache alkönyvtárban, amit át kell nevezned flv kiterjesztésűre. Előtte jobb, ha kimásolod valahová, mivel ha a fájl használatban van nem lehet átnevezni.
Arra gondoltam ide beteszem neked, milyen Windows-on holt találod meg a keresett mappát:
Windows Vista: C:\ Users\ (Your Username)\ AppData\ Local\ Mozilla\ Firefox\ Profiles
Windows XP: C:\ Documents and Settings\ (Your Username)\ Application Data\ Mozilla\ Firefox\ Profiles\
Windows 95/98/ME: C:\ WINDOWS\ Application Data\ Mozilla\ Firefox\ Profiles\
Ami nagyon fontos, hogy a rejtett fájlok és mappák megjelenítését engedélyezned kell, mivel az Application Data rejtett mappa.
Biztos vannak letöltő programok is, de én nem használok ilyeneket, mivel minek letölteni azt, ami úgyis letöltődik az ideiglenes fájlok közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!