Mi ez a nyereményjáték?
Figyelt kérdés
részt veszek egy játékban,kívánj az aranyhaltól az a reklámja. 200 ezer forintot adnak virtuálisan és ki kell választanom termékeket,és elvileg meglehet ezeket nyerni,kíváncsi leszek én kb olyan 10 tárgyat bejelöltem,de aztán hogy mennyit nyerek nem tudom,illetve remélem nem kell fizetnem nekem semmit.2011. márc. 9. 13:32
2/4 anonim válasza:
Ilyeneknél az a lényeg, hogy az e-mail címed és egyéb elérhetőséged, amit meg kell adni, az belekerül a "nagy spam adatbázisba", és kapni fogod hirdetéseket, ajánlatokat, mindent. Egy friss, élő ilyen adatbázis jóval többet ér 200000Ft-nál, így tulajdonképpen jó üzlet ilyen "nyereményjátékot" csinálni.
4/4 anonim válasza:
miért olyan bonyolult elolvasni a játékszabályzatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!