Hogyan tudok letölteni szinkronizált filmeket a netről? Milyen program kell hozzá és melyik weboldalról tudom ezt letölteni? 25L
Biztos valami külföldi torrentről töltöttél akkor. Ha torrentről töltesz, akkor lelassul a böngészési sebességed. Mérettől és sávszélességtől függ, hogy mennyi idő, míg letölti, pl nekem 10 megás nettel egy 4,5 GB-os dvd-t letölteni 75 perc körül van (ha maximális sebességgel tudom tölteni), egy 700 MB-os rippet pedig 15-20 perc körül, ha jól sejtem (bár régen nem töltöttem már olyanokat.
Sávszélességedet a speedtest.net-en tudod tesztelni, vagy a try.hu-n, a teszt végén kiírja, hogy neked mennyi idő lenne letölteni ilyen nagyságú fájlokat. Ha a google-be beírod, hogy torrent oldalak, biztos találsz jó párat, de ezekre többnyire meghívó kell és nem csak sima regisztráció. A warez oldalak viszont regisztráció után használhatók film,zene,stb letöltésére. :)
cinemastore
* Automatikusan eltávolított tartalom.
én is a cenemastore-t használom letöltéshez.
Ha online szeretnéd nézni, akkor www.moovie.hu vagy www.clubgen.net
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!