Nem tudok képet feltölteni 2 hete, az expressz.hu-ra, évek óta hirdetek még soha nem volt probléma, angol szöveg jön ki a feltöltésnél, azóta van ez a probléma, azzal lehet összefüggésbe?
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok, hívogatom őket, üzengetek, de nem tudják mi a hiba, nem az ő rendszerükbe van azt mondják, ők segítettek és feltöltötték nekem eddig ha kértem, de már megunták, többet nem fogják azt írták feltölteni nekem a képet. Azt írja ki hogy túl nagy fájl, de bőven a méret alatt van, már 3 kbájt-ra is lecsökkentettem, azt se tölti, ugyanazt írja ki, túl nagy, közbe 1024 kb-ot lehetne képenként feltölteni. Más oldalra tudok feltölteni gond nélkül Segítene valaki mi lehet a baj, mit csináljak? Bea2011. márc. 7. 20:02
1/2 anonim válasza:
Vírusos a géped,újra kéne rakni rajta az op rendszert.
2/2 A kérdező kommentje:
ja nem lehet vírusos, mert azt elfelejtettem írni, hogy más weboldalra viszont tudok feltölteni képeket, mindenhova, és a családba három gép van és ide egyikről sem tölti fel a képet, lehet a netünkkel van baj?
de minden más működik tökéletesen, hát már megőrülök tőle.
2011. márc. 9. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!