Hogy tudnám Facebook üzenőfalamat teljesen törölni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 00:07
1/4 anonim válasza:
Szépen egyesével minden bejegyzést talán..
De azt is be tudod állítani, hogy senki se lássa az üzenőfaladat.. lehet ez egyszerűbb lenne, nem?
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Közben láttam hogy sokan így csinálják, beállítják arra hogy "Csak én" így azt jelzi ki másnak hogy nincs több bejegyzés. Köszönöm még egyszer!:)
2011. márc. 7. 00:37
3/4 anonim válasza:
ez hol van? engem is éredekelni? én nekem sok ismerősöm van és szülinapomon letiltottam hogy, csak én tudjak írni a falamra de igyis kaptam több mint 100 levelet:S:D
4/4 A kérdező kommentje:
Profilom->Adatvédelmi beállítások->Egyéni beállítások->Bejegyzéseimnél állítsd be hogy "Csak én"
A leveleket is letudod tiltani! De attól függ konkrétan mit szeretnél, lássák az üzenőfaladat de ne tudjanak írni rá? Vagy levelet nem szeretnél kapni?
2011. márc. 7. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!