A teszvesz.hu-n hogyan kell regisztrálni? Mik a feltételek?
ugyértem kell-e bankszla szám? cím.. hogyan kell fizetni... biztonságos-e...
valaki rendelt már innen?
Helló!
Felmész a Teszvesz oldalára, és ott követed a regisztrációs folyamatot. Mindenképpen valós címet és E-mail címet adj meg, mert az ellenőrzés folyamata során kapsz egy levelet a címedre és az abban kapott kóddal kell megerősítened a regisztrációdat. Egyébként a nejem már vagy 2 éve teszel, semmi probléma nincs vele, és az eladott tárgyak utáni jutalékot minden hónapban kiszámlázzák neked a fiókodba, folyószámláról tudod fizetni. Remélem tudtam segíteni.
Bankszámlaszám csak akkor kell ha eladni akarsz hisz bevált szokás hogy a vevő előre fizeti ki a terméket és a postaköltséget az eladó bankszámlaszámára.
Az hogy ez mennyire biztonságos azt mindenki döntse el maga.Nálam még soha nem élt vissza senki ezzel.
Regisztrálás után (ahogy az előtem szóló is elmondta) postán , levélben kapsz egy regisztrációs kódot amit az oldalon a megfelelő helyre bemásolva érvényesítheted a tagságodat.Ezzel ellenőrzik hogy valós-e a cím amit megadtál.Sajnos addig sem eladni sem vásárolni nem tudsz.
A vaterán is tag vagyok de én csak ezt használom eladásra.Persze ezt is mindenki maga dönti el.Kinek ez tetszik kinek az.
A vatera az jobb? Miért más mint a teszvesz?
amugy eladni szeretnék.de lehet venni is, ha veszek azt hogyan kell csinálni?
Az előbb írtam hogy kimek ez, kinek az jön be.Nekem a tesz-vesz.
Eladás :Lefényképezed az árút majd az eladára kattintasz.Ott megadod a termék adatait,leírást készítesz róla majd feltöltöd a fényképet is.
Vétel :A termékre licitálsz vagy ha fix áras akkor leütöd és a tiéd a termék.Kapcsolatba lépsz a vevővel stb.stb.
Ezt mindenképp olvasd el.Ebbe minden benne van amit tudnod kell [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!