Az iWiW miért nem tartotta be az ígért újításokat?
Pár hete olvastam az iwiwen, konkrétan a főoldalon, egy előbújó kis sárga értesítő dobozban, hogy feb. 26-án (asszem) nagy újítások lesznek az iwiwen.
pl egyedi. domain adatlapunknak (iwiw.hu/valami)
Nyilvánossá tehetjük adatlapunkat és nem regisztráltak is láthatják
A többire nem emlékszek...
Az biztos, hogy volt ilyen kiírásuk, mert amikor kiléptem az iwiwből, egy kép is volt, amire ki volt írva, hogy újítások meg egy pasi felé rá volt írva, hogy iwiw.hu/szabolcs
A dátumot nézhettem el, vagy nem lesznek bevezetve ezek az újítások?
Nem értem mire fel ez a követelődzés...
Fizetős szolgáltatást vettél, amiben benne volt, hogy március 22-én aktiválnak újításokat?
Esetleg jobban örülnél, ha beizzítanák a félig kész kódot, aztán lehetne örülni, hogy nem csak az újítások nem mennek hanem az iwiw sem :D
Myvip: televan kis tizenéves önelégült f.aszkalapokkal jelölgetnek mindenkit csak hogy nagy emberek legyenek.
Iwiw: fácsebuk koppintás , így látszik hogy egy rakat xar. nincs az üzemeltetőknek saját elképzelésük.
Használd inkább a facebook-ot ott legalább az emberek nagy része normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!