Hogy tudom a legkönnyebben letölteni a Microsoft World-öt? És fontos, hogy egy "síkhülye"is megtudja csinálni!
Csak a World-öt nem tudod letölteni, az egész Office csomagot le kell töltened.
Én az OpenOffice-t javaslom neked, mivel teljesen ingyenes és ugyanazt tudja mint a Microsoft Office.
Az alábbi címről tudod letölteni magyar nyelven:
húhh...köszi szépen.:)
am csak a World kell...meg max a powerpoint de az saját célra!!XDXD
HEEEELP!
VALAKI?
részletesen leírnátok,hogy hogyan telepítsem le.
(lépésről lépésre!)
Nincs mit igazán.De ebben nem world van meg powerpoint,hanem writer és impress.(nem lehet ugyanaz a neve,mint az msofficeban)Az impressben pedig majd .ppt formátumba ments,mert az az msoffice formátuma.Ez azért fontos,mert így az is meg tudja nyitni,akinek msoffice van.Te ezzel az openoffice-szal meg tudsz nyitni,és szerkeszteni minden msoffice formátumot...Ha nézelődsz a beállításokban,akkor valahol be is lehet állítani,hogy mi legyen az alapértelmezett mentési formátum,és akkor be lehet állítani,hogy alapból msoffice formátumba mentsen.
Valahol itt van benne:eszközök/beállítások/megnyitás és mentés/általános
Külön be tudod állítani mindegyikhez,úgyértem a söveges dokumentumhoz,a diabemutatóhoz,a táblázatokhoz...stb
naggyából kezdem éreni:)))
mégegyszer köszönöm!
Nem akarom jó informált kollégáim üzletét rontani,de létezik külön is a program-itt egy link a word-ről-portable,tehát telepítés nélkül működik:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
köszi...
ezzel már csak egy baj van:S nem tudok angolul:(
Kiscica,te véletlenül az angol verziót töltötted le...
Szedd le ezt,ez biztosan magyar:
A másikat meg távolítsd el előtte.(start menü/beállítások/vezérlőpult/programok telepítése és törlése)
A másik válaszolónak:nem rontod a üzletünket,mert az openoffice egy ingyenes,nyílt forráskódú szoftver.(még cégeknek is).Az msoffice nem az,bár ez a kisebb baj(gondolom te is a feltörtet linkelted),a nagyobb az,hogy nem olyan jó,mint az openoffice.Az openoffice nem bugos,nem fagyogat,több formátumot ismer stb...A portable,amit te belinkeltél,az meg szerintem még inkább problémás lenne neki.Nem biztos,hogy van winrar a gépén stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!