Kis manocska kérdése:
SOS! Lehet ugy törölni magam facebookrol, hogy visszacsinálhassam? Vagyis úgymond felfüggeszteni? Hogy ne vesszenek el az ismerőseim leveleim stb? Ha igen, akkor hogy?
Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 00:18
1/8 anonim válasza:
nem lehet
mindenkit ujra meg kell hivjal
nagy hulyesegben lehetsz benne ha ijet akarsz csinalni
2/8 anonim válasza:
felfüggeszteni ... de mért mi történt ?
3/8 anonim válasza:
felfüggeszteni és törölni is lehet, de ez nem az a témakör
4/8 anonim válasza:
letörölni tudod magad, és újra regisztrálni, azt nem tudom, hogy új e-mail címet is kell-e csinálni az új regisztrációhoz, de az biztos, ha újból regisztrálsz, akkor mindenkit újra be kell jelölnöd ismerősnek.
5/8 anonim válasza:
Nem rég még csak felfüggeszteni lehetett, kétlem, hogy megszüntették ezt, úgyhogy lehet. Csak már nem tudom hol, mert én is épp függök...
6/8 anonim válasza:
Felfüggesztés:
Profilom > Fiókom > Beállítások > Fiók felfüggesztése,
Törlés:
(bejelenkezés után)
/Fontos tudni, a kitölés után kapsz 1 e-mailt, majd annak feladása időpontjától szmított 15. napon kerül végleges törlésre a fiókod. Ha közben 1x is belépsz a jelszavaddal, tárgytalanná válik az egész fióktörlés, kezdheted a herce-hurcát elölről!!!/
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:) nem vagyok benne semmi 'hülyeségben' csak rengeteg stresszt okoz nekem és kicsit megválnék a felesleges idegeskedéstől. ennyi:)
2011. márc. 5. 16:01
8/8 anonim válasza:
Ismerős dolog. Én is azért kapcsoltam ki, mert csak felidegesítettem magam vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!