Lehetséges az, hogy mivel beépített webcamerám van, láthatják mások, hogy mikor mit csinálok, anélkül, hogy én ezt engedélyezném?
Figyelt kérdés
Mondjuk belépek egy oldalra és mások látják h mit csinálok, vagy feltörik a gépemet és levideózzák h miket csinálok...2011. márc. 4. 09:46
1/4 anonim válasza:
Ha meghekkelik a gépedet, akkor igen. Pont nemrégiben volt ilyen botrány az USÁ-ban.
Nem tudom, csak gondolom, hogy valami fényjelzés kell legyen a beépített webcamnál is, ha aktív. Ha meg lecsukod a monitort, akkor szintén nem tudnak meglesni. Én azért szeretem a nem beépített kamerát, mert ott van fényjelzés, hogy aktív-e, használatban van-e. Van egy olyan Logitech webcam, aminek van "szemhéja", úgy 15 körül van. Ha azt lehúzod, akkor hiába hekkelték meg a gépedet... Mondjuk engem a beépített rettenetesen zavarna, tuti letakarnám.
2/4 anonim válasza:
Első vagyok. Csak kérdezed vagy vannak gyanús jelek is?
3/4 A kérdező kommentje:
nincsenek, csak kíváncsi vagyok. :)
2011. márc. 4. 10:32
4/4 anonim válasza:
Termeszetesen lehetseges. Ha arra kepesek, hogy a taskadban levo mobiltelefonnak aktivaljak a mikrofonjat es lehalgassak a kornyezo zajokat, hangokat, akkor egy beepitett webcamera gyerekjatek. Es ezt anelkul is meg lehet csinalni, hogy te barmit eszrevennel ebbol. Szoval szerintem takard le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!